VIDEO Ilie Năstase, derapaj verbal la adresa jurnalistului Grigore Cartianu

VIDEO Ilie Năstase, derapaj verbal la adresa jurnalistului Grigore Cartianu

Ilie Năstase este recunoscut pentru unele derapaje verbale pe care le are în spațiul public. După succesul de la US Open al Emmei Răducanu, Ilie Năstase a fost solicitat pentru a intra în direct la o emisiune sportivă, unde l-a jignit pe jurnalistul Grigore Cartianu.

Ilie NastaseFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Fostul tenismen român a intrat în direct la emisiunea „Realitatea Sportivă” pentru a comenta succesul Emmei Răducanu. Discuția nu s-a îndreptat deloc spre sportiva cu origini românești și titlul obținut la US Open.

Ilie Năstase a observat că în platou se află Grigore Cartianu, cu care nu are o relație bună de când jurnalistul a dezvăluit în mai multe articole modul în care fostul jucător de tenis ar fi primit baza "Voința" de la statul român.

Intrat în direct, Năstase a început să-l jignească pe Cartianu: "Nu intru! Văd că aveți un personaj acolo, nu discut. Doi neuroni are el, nu eu! Întrebați-l pe el, se pricepe și la tenis, și la fotbal, și la politică. Eu nu știu ce a făcut omul ăsta în viața lui, eu știu ce am făcut. Este un escroc care nu se spală. E murdar la gură, de ce îl aduceți? Eu să mă împac cu ăsta? Doamne ferește!"

Jurnalistul Cartianu a replicat și el spunându-i că măcar el nu este condamnat penal pentru că a condus beat. Moderatorul a reușit să calmeze spiritele, iar Năstase a răspuns întrebărilor legate de noua câștigătoare a US Open.

Ultimul derapaj al lui Ilie Năstase data din februarie 2021, când a intervenit în conflictul dintre Ion Țiriac și familia Serenei Williams. Fostul sportiv ajuns la 75 de ani declarase că Serena Williams este bărbatul în casă, nu soțul ei.

Sursa video: Realitatea TV

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”