VIDEO Real Madrid, victorie la primul meci de la revenirea lui Zinedine Zidane (2-0 cu Celta Vigo)

VIDEO Real Madrid, victorie la primul meci de la revenirea lui Zinedine Zidane (2-0 cu Celta Vigo)

Zinedine Zidane începe perfect al doilea mandat pe banca tehnică a celor de la Real Madrid. "Galacticii" au câștigat cu 2-0 partida de pe teren propriu disputată cu Celta Vigo. Isco și Bale au marcat golurile victoriei care o aduce pe Real la două puncte distanță de rivala Atletico (echipa lui Simeone are un meci mia puțin disputat).

HotNews.roFoto: Hotnews

Rezumatul meciului Real Madrid vs Celta Vigo.

La primul meci de la revenirea pe banca madrilenilor, Zinedine Zidane a decis să mizeze din primul minut pe trei jucători care nu s-au aflat printre preferații lui Santiago Solari. Zidane l-a titularizat pe Navas, în dauna lui Courtois. Ultima partidă din campionat la care Navas s-a aflat în poartă a fost pe 13 ianuarie, cu Betis (2-1 pentru Real).

De asemenea, tehnicianul francez i-a trimis în teren din primul minut pe Marcelo și Isco. Brazilianul nu mai fusese titular de pe 17 februarie, de la eşecul cu Girona de pe teren propriu, scor 2-1. Isco nu a mai fusese inclus în primul 11 de pe 16 ianuarie, de la înfrângerea suferită de Real cu Leganes în Cupa Spaniei, scor 1-0.

Bale și Asensio s-au aflat și ei în primul 11 alcătuit de Zidane, profitând de accidentările lui lui Lucas și Vinicius.

Prima repriză a partidei de pe Santiago Bernabeu s-a încheiat fără goluri. Cea mai notabilă ocazie le-a aparținut "galacticilor". În minutul 30, Bale a reluat din săritură, fără preluare, iar balonul a zguduit bara transversală.

Realul a reușit să trimită mingea în plasă în minutul 56, însă reușita lui Modric a fost anulată după consultarea VAR. Arbitrul Munuera a considerat că Varane, care se afla în poziție de ofsaid, l-a incomodat pe Blanco, iar scorul a rămas 0-0. Tabela a fost deblocată de Isco în minutul 62, cu un șut din câțiva metri, după o pasă ideală trimisă în fața porții de Benzema.

Bale a majorat avantajul madrilenilor în minutul 77. Galezul a fost servit de Marcelo la marginea careului de 16 metri și l-a învins pe portarul oaspeților cu un sut la colțul lung. Balonul a lovit bara laterală, după care a intrat în plasă.

S-a terminat 2-0 pentru Real Madrid, care s-a apropiat la două puncte de Atletico, ocupanta locului doi în clasament. Echipa lui Simeone joacă astăzi în deplasare cu Athletic Bilbao.

Au evoluat echipele:

Real Madrid: Navas - Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo - Modric (Valverde 77'), Kroos, Isco (Ceballos 63') - Bale, Benzema (Mariano 82'), Asensio.

Celta Vigo: Ruben Blanco - Kevin, Araujo, David Costas, Junca (Hoedt 4') - Yokuslu (Beltran 75'), Lobotka - Sisto, Brais Mendez, Boufal (Hjulsager 68') - Maxi Gomez.

Clasament:

1. Barcelona 63

2. Atletico Madrid 56

3. Real Madrid 54 (+ un joc)

4. Getafe 45

5. Alaves 44 (+ un joc)

6. Sevilla 40 etc.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5