WTA Miami: Raluca Olaru și Olga Savciuk, învinse în prima rundă a probei de dublu

WTA Miami: Raluca Olaru și Olga Savciuk, învinse în prima rundă a probei de dublu

Perechea româno-ucraineană Raluca Olaru/Olga Savciuk a fost eliminată în primul tur al probei de dublu feminin din cadrul turneului WTA de la Miami, dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, fiind învinsă sâmbătă în două seturi, 6-1, 6-1, de cuplul Vania King (SUA)/Katarina Srebotnik (Slovenia), informează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Olaru şi Savciuk vor primi pentru prezenţa pe tabloul de dublu un cec de 15.460 dolari şi 10 puncte WTA.

În proba de dublu feminin din cadrul turneului din Florida a mai rămas doar o singură pereche română, cea formată din Irina Begu şi Simona Halep, calificată în optimi, după ce a trecut vineri de cuplul Julia Goerges (Germania)/Bethanie Mattek-Sands (SUA) cu 7-6 (3), 7-6 (6).

Cealaltă pereche din care a făcut parte o româncă, Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (Taiwan), a fost eliminată şi ea vineri în prima rundă cu 7-5, 6-2 de cuplul Katerina Bondarenko (Ucraina)/Aleksandra Krunic (Serbia). Monica Niculescu a rămas însă în turneu, urmând să joace în proba de simplu sâmbătă, în turul 3, cu americanca Sloane Stephens, cap de serie nr. 13.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă