Alta problema pentru echipa de Fed Cup a Romaniei inainte de meciul cu Belgia: Irina-Camelia Begu nu s-a antrenat luni

Alta problema pentru echipa de Fed Cup a Romaniei inainte de meciul cu Belgia: Irina-Camelia Begu nu s-a antrenat luni

Simona Halep a anuntat ca va lipsi de la meciul cu Belgia din FedCup, iar o alta problema a aparut in aceasta saptamana: Irina-Camelia Begu nu s-a putut pregati luni. Cu toate acestea, Ilie Nastase (capitanul nejucator al echipei noastre) a anuntat ca nu este ceva serios.

Irina Camelia Begu (1)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Cred ca e o problema de moment, cred ca a avut o neplacere la stomac, dar sper sa fie numai atat. Daca pierzi jucatoarea numarul unu conteaza foarte mult, nu? Trebuie sa facem echipa fara ea, e o pierdere enorma, dar o sa incercam sa vedem cine e mai in forma pentru jucatoarea numarul doi, aici avem probleme. Mi-a trimis un mesaj, am vazut-o si azi şi respect ce a spus. Vrea sa ia o luna pauza, e foarte bine ca s-a decis sa faca treaba asta. Numai ea stie cat de greu este, noi ne putem da cu parerea, dar parerea cea mai importanta e a ei " - Ilie Nastase, citat de Digisport.

"Este o pierdere pentru echipa, de ce sa mint, era bine sa o avem in echipa" - Monica Niculescu.

Ce spun belgiencele

"Tot au o echipa foarte puternica. Bineinteles ca e un avantaj ca nu joaca (n.r. Halep), insa cred ca pentru noi e la fel. Trebuie sa ne concentram pe echipa noastra si sa ne pregatim bine pentru weekend" - Yanina Wickmayer (60 WTA).

"Romania joaca acasa, deci va fi o incercare grea pentru noi, dar nu avem nimic de pierdut si suntem apte 100% pentru a da ce-i mai bun. Au o echipa puternica si cred ca au de unde alege pentru meciul din weekend. Noi ne concentram pe fortele noastre" - Kirsten Flipkens (74 WTA).

De-a lungul timpului, Romania si Belgia s-au duelat de trei ori, de fiecare data castigand belgiencele. 0-2 in 1975 in sferturile Grupei Mondiale, 1-2 si 0-3 in 1995, in Grupa I valorica a zonei Europa/Africa.

Romania vs Belgia se va disputa in "Sala Polivalenta" din Bucuresti, in zilele de 11 si 12 februarie 2017. Partidele vor fi in direct pe Digisport si LiveScore pe HotNews.ro.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5