Morata, furios  Atacantul lui AC Milan, supărat pe primarul localității în care-și închiriase o casă: „Sunt nevoit  să mă mut ” » Edilul, fan Inter: „Cia
Alvaro Morata (foto: Imago)

Morata, furios Atacantul lui AC Milan, supărat pe primarul localității în care-și închiriase o casă: „Sunt nevoit să mă mut” » Edilul, fan Inter: „Cia

  • Atacantul lui AC Milan, Alvaro Morata, s-a supărat pe primarul din localitatea Corbetta, după ce acesta a dezvăluit pe rețelele sociale că fotbalistul și-a achiziționat o casă și va locui acolo.
  • „Mă văd nevoit să plec imediat”, a reacționat Morata. Răspunsul primarului Marco Ballarini, fan Inter, n-a întârziat: „Ciao, ciao” postat pe Instagram, alături de emblema nerazzurilor.
La mustață Echipajul masculin de patru rame,  calificare dramatică  în finală! Barca românilor a derutat grafica TV
Citește și
La mustațăEchipajul masculin de patru rame, calificare dramatică în finală! Barca românilor a derutat grafica TV
Citește mai mult
La mustață Echipajul masculin de patru rame, calificare dramatică în finală! Barca românilor a derutat grafica TV

Alvaro Morata se gândește să se mute, după ce abia închiriase o casă în Corbetta, din regiunea Lombardia, la 20 de km de Milano. O localitate liniștită, cu mai puțin de 20.000 de locuitori.

Vârful alesese micuța localitate pentru liniștea și intimitatea pe care i-o oferea familiei sale.

Morata are patru copii: gemenii Leonardo și Alessandro, născuți în 2018. Edoardo, născut în 2020. Și Bella, născută în ianuarie 2023.

Primarul din Corbetta, Marco Ballarini, a anunțat vestea într-o postare pe Instagram: „Campionul este noul nostru cetățean. Începem!

Bombardierul AC Milan finalizează actele pentru mutarea în noua sa casă (minunată) din orașul nostru.

Sunt un mare fan Inter, dar este o plăcere să îi urez bun venit lui Alvaro Morata în marea noastră familie din Corbetta!”.

Mesajul postat de Marco Ballarini Mesajul postat de Marco Ballarini
Mesajul postat de Marco Ballarini

Alvaro Morata: „Mă văd nevoit să mă mut imediat”

Spaniolul nu și-a ascuns nemulțumirea, anunțând că va trebui să-și caute o altă casă altundeva.

„Dragă domnule primar, vă mulțumesc pentru încălcarea intimității mele. Din fericire, nu dețin bunuri de valoare, singura comoară sunt copiii mei a căror siguranță a fost tulburată de dumneavoastră.

Credeam că municipalitatea din Corbetta îmi poate garanta puțină intimitate, în schimb mă văd nevoit să mă mut imediat din cauza incapacității dvs. de a utiliza rețelele sociale și de a vă proteja cetățenii”.

Mesajul postat de Morata Mesajul postat de Morata
Mesajul postat de Morata

Primarul îl acuză pe Morata: „Dacă-mi scria și-mi spunea că-l deranjează, ștergeam postarea”

Contactat de gazzetta.it, primarul Marco Ballarini a spus:

„Îl respect pe Alvaro ca om și ca fotbalist, dar locuiește în Corbetta de câteva săptămâni, s-a lăsat cu amabilitate fotografiat la supermarket, într-un cunoscut lanț de restaurante și într-un centru comercial din apropierea orașului nostru.

Pe scurt, nu era niciun mister că se află aici și nici nu aș îndrăzni să-i public adresa de domiciliu. Onana (n.r. - fost portar la Inter) și-a cumpărat și el o casă în Corbetta și a apărut în ziare, dar nu a fost nicio problemă.

Dacă Morata s-a simțit amenințat de postarea mea, mi-ar fi putut scrie și eu aș fi șters-o”, a spus primarul pentru Gazzetta dello Sport.

BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
15:34
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
15:31
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
13:45
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
FARUL - DINAMO   Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni  nu va reuși  să ne țină departe”
Liga 1
12:38
FARUL - DINAMO Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni nu va reuși să ne țină departe”
Citește mai mult
FARUL - DINAMO  Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni nu va reuși să ne țină departe”
Olaru, cod roșu  Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor:  „Nicio scuză, luați măsuri!”
Europa League
10:27
Olaru, cod roșu Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor: „Nicio scuză, luați măsuri!”
Citește mai mult
Olaru, cod roșu  Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor: „Nicio scuză, luați măsuri!”
„Lixandru e grav”  Mijlocașul va reveni abia anul viitor!  Ratează a doua oară  consecutiv naționala României din cauza unei accidentări
Europa League
11:04
„Lixandru e grav” Mijlocașul va reveni abia anul viitor! Ratează a doua oară consecutiv naționala României din cauza unei accidentări
Citește mai mult
„Lixandru e grav”  Mijlocașul va reveni abia anul viitor! Ratează a doua oară consecutiv naționala României din cauza unei accidentări
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
09:29
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ” 
„O crasă lipsă de respect”  Suarez îl critică dur pe Bielsa: „Angajații  n-au voie  nici să ne salute. Ne-a spus să nu mai vorbim cu fanii”
Campionatul Mondial
10:28
„O crasă lipsă de respect” Suarez îl critică dur pe Bielsa: „Angajații n-au voie nici să ne salute. Ne-a spus să nu mai vorbim cu fanii”
Citește mai mult
„O crasă lipsă de respect”  Suarez îl critică dur pe Bielsa: „Angajații n-au voie nici să ne salute. Ne-a spus să nu mai vorbim cu fanii”