Ansu Fati, încă o accidentare - Jucătorul Barcelonei ratează revenirea la echipa naţională

Ansu Fati, încă o accidentare - Jucătorul Barcelonei ratează revenirea la echipa naţională

Revenit pe teren la finalul lunii septembrie după o absență de aproape 11 luni, Ansu Fati a suferit o nouă accidentare sâmbătă, în timpul partidei cu Celta Vigo (3-3), și va lipsi din nou din lotul Barcelonei.

Ansu FatiFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

​Fati (19 ani) a deschis scorul în minutul 5 şi apoi s-a accidentat în urma unui sprint, fiind schimbat cu Alejandro Balde, imediat după pauză. Potrivit marca.com, jucătorul a suferit o leziune la bicepsul femural stâng.

Fati tocmai începuse să joace regulat după o problemă suferită la meniscul stâng, în urmă cu un an. Această nouă accidentare îl privează pe tânărul jucător de revenirea la echipa naţională a Spaniei, care urmează să evolueze cu Grecia, la 11 noiembrie, în deplasare, şi cu Suedia, la Sevilla, în 14 noiembrie, în ultimele două etape a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Conducerea FC Barcelona speră ca Ansu Fati să fie apt de joc la importantul meci cu Benfica Lisabona, din 23 noiembrie, care va stabili a doua echipă calificată în optimile Ligii Campionilor din Grupa E a competiţiei.

Fati este singurul jucător care a suferit probleme fizice în meciul de sâmbătă. Eric García a fost nevoit să părăsească terenul din cauza unor dureri la nivelul muşchiului solear al piciorului drept. El a fost schimbat cu Araujo, tot la pauză. În repriza secundă, Nico a ieşit şi el din joc, tot din cauza disconfortului muscular, fiind înlocuit de Riqui Puig, în minutul 59.

Citește și: Ousmane Dembele, din nou accidentat - Revenise la Barcelona după patru luni de absență

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”