Canotaj: Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei, invingator in Cupa Mondiala de la Lucerna

Canotaj: Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei, invingator in Cupa Mondiala de la Lucerna

Echipajul Romaniei la 8+1 feminin (Ioana Vrinceanu, Mihaela Petrila, Denisa Talvescu, Madalina Beres, Iuliana Popa, Adelina Bogus, Laura Oprea + Daniela Druncea) a castigat detasat cursa din cadrul Cupei Mondiale de la Lucerna, cea mai prestigioasa Regata de canotaj academic, creata in 1933, informeaza Agerpres.

Foto:

Dupa cei 2.000 m clasici ai probei disputate pe celebrul canal natural Rotsee, canotoarele romance au fost cronometrate in 6min02sec810/1000, fiind urmate la o barca distanta, in 6min04sec830/1000 de echipajul Noii Zeelande, in timp ce pe locul trei a sosit Marea Britanie ¬ 6min10sec340/1000.

Al treilea echipaj romanesc prezent intr-o finala A la Lucerna, cel masculin de 2 rame, avand in componenta cei mai tineri participanti in regata (ambii 19 ani), Mihaita Tiganasu si Cosmin Pascari, a ocupat locul 4, in 6min48sec300/100, primul loc fiind ocupat de Noua Zeelanda, in 6min34sec500/1000.

Romania a fost prezenta cu patru echipaje la cea de a treia etapa de Cupa Mondiala la canotaj din 2017. Aceasta Regata, care se desfasoara la Lucerna, este cea mai importanta competitie dinaintea Campionatului Mondial din SUA-Sarasota.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”