Clubul din LaLiga care a anunțat plecarea antrenorului înaintea finalului de sezon

Clubul din LaLiga care a anunțat plecarea antrenorului înaintea finalului de sezon

​Cu două etape înaintea finalului de sezon în LaLiga, fără grijile retrogradării dar și fără șanse la cupele europene, Sevilla a anunțat despărțirea de antrenorul Quique Sanchez Flores.

FC SevillaFoto: Marco Iacobucci/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sevilla se desparte de antrenorul Quique Sanchez Flores la finalul sezonului

Contractul tehnicianuluii în vârstă de 59 de ani expira în iunie 2025, dar preşedintele Sevillei, Jose Maria del Nido Carrasco, a declarat că cele două părţi au convenit să plece la finalul sezonului.

„Vreau să îi mulţumesc. Clubul se afla într-o situaţie foarte dificilă, iar el a reuşit să schimbe această situaţie, cu multă muncă”, a declarat preşedintele FC Sevilla, într-o conferinţă de presă, fără a da indicii cu privire la numele succesorului său, anunță News.ro.

Quique Sanchez Flores a sosit în decembrie, când clubul se afla pe locul 16 în clasament, şi a reuşit să ducă FC Sevilla pe locul 12 în La Liga.

Preşedintele echipei de şapte ori câştigătoare a Ligii Europa a mai declarat sâmbătă că vrea să-i ofere căpitanului Jesus Navas un contract „pe viaţă”.

FC Sevilla anunţase, joi, că Jesus Navas, în vârstă de 38 de ani, jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria clubului, va părăsi formaţia andaluză la finalul sezonului.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie »  Ce consecințe pot urma
Liga 1
26.07
În picajCoeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
Citește mai mult
În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost  suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Jocurile Olimpice
26.07
„Erau niște arzătoare” Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj: „Mi-am probat nevinovăția!”
Citește mai mult
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge  gratis  la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Campionate
26.07
Drum liber Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Citește mai mult
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Exclusă de la JO  Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a  spionat  adversarele cu drone
Jocurile Olimpice
26.07
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone
Citește mai mult
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone