Pretenții Cristi Balaj, înaintea returului cu Maccabi Petah Tikva: „ Nu avem scuze . Trebuie să ne calificăm”
Cristi Balaj / Foto: Sport Pictures

PretențiiCristi Balaj, înaintea returului cu Maccabi Petah Tikva: „Nu avem scuze. Trebuie să ne calificăm”

  • CFR Cluj o întâlnește pe Maccabi Petah Tikva, astăzi, de la ora 20:00, în turul trei preliminar din Conference League, manșa retur. La Sofia, în tur, ardelenii s-au impus cu 1-0.
  • CFR Cluj - Maccabi va fi liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.
  • Președintele ardelenilor, Cristi Balaj, nu concepe o eliminare în fața israelienilor.

Cristi Balaj consideră că CFR Cluj este o echipă superioară celei de la Petah Tikva, chiar dacă israelienii au numeroși internaționali în lot.

Rezultatul din tur, 1-0, faptul că meciul se joacă în Gruia, dar și valoarea individuală ar trebui să fie decisive în economia calificării.

CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva. Cristi Balaj: „Dacă nu suntem atenți, ne putem aștepta la orice”

Cristi Balaj este de părere că jucătorii lui Dan Petrescu nu au nicio scuză să nu obțină calificarea în această seară.

Dacă se califică în play-off-ul lui Conference League, CFR Cluj întâlnește învingătoarea dintre CSKA 1948 Sofia (Bulgaria) și Pafos (Cipru). În tur, CSKA s-a impus cu 2-1.

„Suntem favoriți, din punctul nostru de vedere. La ocaziile pe care le-am avut în special în prima repriză. Trebuia să tranșăm calificarea în primele 45 de minute. 

Vorbim de o echipă imprevizibilă. Suntem favoriți. Însă, cu Neman Grodno, a fost mare diferența de joc a adversarilor între cele două meciuri, de acasă și din deplasare. Dacă nu suntem atenți, ne putem aștepta la orice. E periculos să fii favorit.

Vorbim de o echipă care are în componență 11 jucători internaționali. Cunoscând calitatea jucătorilor noștri, văzând și partida din tur, dacă vom trata meciul cu seriozitate, normal ar trebui să ne calificăm. Nu avem nicio scuză dacă s-ar întâmpla vreun accident”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”