Doliu în familia lui Rafael Nadal

Doliu în familia lui Rafael Nadal

Rafael Nadal nu traverseaza o perioadă prea bună, fostul lider ATP neputând concura din cauza unei accidentări de la Australian Open. Pe lângă problemele sportive, ibericul trebuie să treacă și peste un deces în familie.

Rafael NadalFoto: Asanka Brendon Ratnayake / AP / Profimedia

Socrul lui Rafael Nadal a murit la 63 de ani

Conform Mundo Deportivo, Miquel Perello Mas (socrul sportivului) a murit la vârsta de 63 de ani.

Tatăl lui Mery Perello (soția lui Rafa cunoscută drept Xisca) era chinuit de câțiva ani de o boală nemiloasă.

Miquel era om de afaceri în zona Manacor, el având investiții în domeniul construcțiilor. A fost un personaj discret, care s-a poziționat de-a lungul vieții departe de ochii presei.

Recent, Rafael Nadal a anunțat că nu poate participa nici la turneul de la Madrid, revenirea sa pe terenurile de tenis urmând să se amâne încă o dată.

Accidentarea la mușchiul iliopsoas ar fi trebuit să-l țină departe de teren timp de 6-8 săptămâni, dar au trecut deja 14 de la ultimul meci jucat de spaniol (a fost învins de Mackenzie McDonald la Australian Open). Nadal a fost nevoit deja să renunțe la șapte turnee: Doha, Dubai, Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Barcelona și Madrid.

Rafa speră să fie apt pentru Mastersul de la Roma, ultimul turneu pregătitor înainte de startul Roland Garrosului (28 mai - 11 iunie).

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !