Explicații Drăgușin despre un moment-cheie de la EURO: „N-am crezut că  Gakpo  mai ajunge la minge”

ExplicațiiDrăgușin despre un moment-cheie de la EURO: „N-am crezut că Gakpo mai ajunge la minge”

  • România - Olanda 0-3. Radu Drăgușin nu credea că Gakpo va mai ajunge la mingea din care a rezultat al doilea gol al olandezilor din optimile de finală ale CE 2024
  • Fundașul „tricolorilor” a fost impresionat de modul în care fanii români au susținut echipa națională în Germania

Fundașul Radu Drăgușin a explicat că la faza golului doi, în care Cody Gakpo a ajuns in extremis o minge pe linia de tușă, a crezut că balonul va ieși în afara terenului.

În minutul 83 al partidei cu Olanda, Drăgușin a lăsat impresia că mingea va ieși din teren, iar România va beneficia de o repunere din marginea careului mic, însă extrema stângă a batavilor a ajuns-o, i-a centrat lui Malen, care a dus scorul la 2-0.

„Am avut impresia că [Gakpo] nu mai ajunge la acea minge. Am zis că iese! Din păcate, a ajuns, vorbim de jucători foarte valoroși, pe care nu trebuie să-i lași să respire. Până la urmă, așa a fost acea fază”, a explicat Radu Drăgușin, la „DigiSport Special”.

„N-am crezut că voi trăi așa ceva”

Radu Drăgușin s-a arătat impresionat de susținerea pe care fanii echipei naționale au oferit-o în timpul celor patru meciuri de la Campionatul European din Germania.

„Atmosfera aceasta, din tribune și din teren, este un lucru pe care n-am crezut niciodată că îl voi trăi în viață. M-a marcat foarte mult. Și noi suntem mândri de suporterii noștri”, a completat Drăgușin.

Peste doi ani mă văd la Cupa Mondială. Asta sper, acesta este obiectivul nostru, sperăm să fim acolo Radu Drăgușin, fundașul echipei naționale
„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă