F1/ Fernando Alonso acuza: 'A fost o cursa manipulata"

F1/ Fernando Alonso acuza: 'A fost o cursa manipulata"

Fernando Alonso a rabufnit la finalul Marelui Premiu al Europei, acuzand faptul ca aceasta cursa a fost manipulata. Pentru ratarea unei clasari pe podium, spaniolul de la Ferrari a dat vina pe incidentul in care a fost implicat Lewis Hamilton. "E o rusine, a fost o cursa manipulata. Cine respecta regulile termina pe locul al noualea, cine nu, pe locul al doilea".

Alonso, nemultumit dupa MP al EuropeiFoto: Reuters

"Mergeam bine, eram pe locul al treilea dupa un start bun, apoi a intrat safety-car-ul si Hamilton l-a depasit: un lucru nemaivazut. Eram la mica distanta unul de altul atunci: unul a terminat cursa pe doi, celalalt pe noua. Pentru noi era o cursa de locul doi. Totul este impotriva noastra, se pare ca orice e permis. Cand se fac lucrurile in mod corect si se respecta steagurile galbene se incheie cursa pe noua. Cine nu respecta, termina pe doi. E pacat ca oamenii au venit si au vazut o cursa manipulata", a declarat Fernando Alonso, citat de Gazzetta dello Sport.

"Comisarilor le-a luat 35 de minute sa se uite la o reluare, mi se pare prea mult. Eu nu as fi multumit sa termin pe podium in aceste circumstante. Cand intra safety car-ul pe pista toti ne gandim la pilotul accidentat. Nu stiam daca Webber mai respira sau nu. Trebuia sa ne gandim la el, nu la depasiri", a adaugat pilotul spaniol.

Intrebat de depasirea sa neregulamentara, Hamilton a declarat: "Sa fiu cinstit nu-mi aduc prea bine aminte de ce s-a intamplat. Eram in primul viraj si am vazut ca safety car-ul era paralel cu mine, iar eu deja treceam de el".

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Ordin intern: „Tot cu Nordis!”  Deși arbitrii aveau deja la dispoziție noul echipament,  fără numele  dezvoltatorului imobiliar, au primit mesaj să nu-l folosească
Liga 1
11:21
Ordin intern: „Tot cu Nordis!” Deși arbitrii aveau deja la dispoziție noul echipament, fără numele dezvoltatorului imobiliar, au primit mesaj să nu-l folosească
Citește mai mult
Ordin intern: „Tot cu Nordis!” Deși arbitrii aveau deja la dispoziție noul echipament, fără numele dezvoltatorului imobiliar, au primit mesaj să nu-l folosească
Lionel Messi, de neoprit  Starul argentinian,  trei goluri  în 11 minute » Inter Miami va juca la Campionatul Mondial al Cluburilor
Campionate
10:16
Lionel Messi, de neoprit Starul argentinian, trei goluri în 11 minute » Inter Miami va juca la Campionatul Mondial al Cluburilor
Citește mai mult
Lionel Messi, de neoprit  Starul argentinian, trei goluri în 11 minute » Inter Miami va juca la Campionatul Mondial al Cluburilor
Dezamăgire pentru Alibec  Atacantul Farului, după ce n-a prins  nici un minut  cu Cipru și Lituania: „Chiar mă așteptam să joc”
Nationala
09:39
Dezamăgire pentru Alibec Atacantul Farului, după ce n-a prins nici un minut cu Cipru și Lituania: „Chiar mă așteptam să joc”
Citește mai mult
Dezamăgire pentru Alibec  Atacantul Farului, după ce n-a prins nici un minut cu Cipru și Lituania: „Chiar mă așteptam să joc”
„Dinamo poate să câștige”   Ioan Andone  crede că dinamoviștii au șanse mari contra lui FCSB + Laude pentru Kopic
Liga 1
09:00
„Dinamo poate să câștige” Ioan Andone crede că dinamoviștii au șanse mari contra lui FCSB + Laude pentru Kopic
Citește mai mult
„Dinamo poate să câștige”  Ioan Andone crede că dinamoviștii au șanse mari contra lui FCSB + Laude pentru Kopic
A CREZUT ÎN VISUL SĂU   Vali Crețu , interviu plin de emoție pentru GOLAZO.ro: „Nu-i doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu”
Liga 1
09:18
A CREZUT ÎN VISUL SĂU Vali Crețu, interviu plin de emoție pentru GOLAZO.ro: „Nu-i doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu”
Citește mai mult
A CREZUT ÎN VISUL SĂU  Vali Crețu , interviu plin de emoție pentru GOLAZO.ro: „Nu-i doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu”
Enigmaticul Zima  Portarul ceh, despre transferul la FCSB:  „Vom vedea”  + Remiză bună cu CFR: „Și pentru noi, și pentru ei”
Liga 1
19.10
Enigmaticul Zima Portarul ceh, despre transferul la FCSB: „Vom vedea” + Remiză bună cu CFR: „Și pentru noi, și pentru ei”
Citește mai mult
Enigmaticul Zima  Portarul ceh, despre transferul la FCSB:  „Vom vedea” + Remiză bună cu CFR: „Și pentru noi, și pentru ei”
CONFLICT LA CFR    VIDEO  Moment tensionat între Dan Petrescu și Louis Munteanu 
Liga 1
19.10
CONFLICT LA CFR VIDEO Moment tensionat între Dan Petrescu și Louis Munteanu
Citește mai mult
CONFLICT LA CFR  VIDEO Moment tensionat între Dan Petrescu și Louis Munteanu 
Drama unui superjucător  Căpitanul lui Chelsea  a pierdut 680 de zile și 129 de meciuri  din cauza accidentărilor
Campionate
19.10
Drama unui superjucător Căpitanul lui Chelsea a pierdut 680 de zile și 129 de meciuri din cauza accidentărilor
Citește mai mult
Drama unui superjucător  Căpitanul lui Chelsea a pierdut 680 de zile și 129 de meciuri din cauza accidentărilor