ÎNGRIJORAȚI  FRF a reacționat după ce a văzut că  gazonul din Ghencea  e aproape distrus +23 foto
Suprafața de joc din Ghencea a fost distrusă la antrenamentele echipei de rugby a Stelei

ÎNGRIJORAȚI FRF a reacționat după ce a văzut că gazonul din Ghencea e aproape distrus

  • FRF e îngrijorată de felul în care arată gazonul din Ghencea, stadion care găzduiește primul meci de acasă al naționalei lui Mircea Lucescu
  • Șefii de la Casa Fotbalului au luat la întrebări proprietarul arenei, dar și firma ce se ocupă de mentenanța suprafeței de joc
  • S-au dat însă asigurări că în timpul rămas, circa 3 săptămâni, situația se va schimba și gazonul va fi optim pentru a găzdui meciul naționalei României

Primul meci al lui Mircea Lucescu pe banca echipei naționale se apropie. Naționala în varianta cu “Il Luce” în rol de selecționer, din nou, va juca întâia oară pe 6 septembrie, cu Kosovo, în deplasare.

Peste doar 3 zile, joacă în Ghencea, cu Lituania. Un meci ce dă mari bătăi de cap atât selecționerului, cât și conducerii FRF. Motivul? Gazonul!

Bilete: LUCESCU  în Ghencea FRF pune în vânzare biletele pentru  România - Lituania , debutul lui Il Luce pe teren propriu
Citește și
Bilete: LUCESCU în GhenceaFRF pune în vânzare biletele pentru România - Lituania, debutul lui Il Luce pe teren propriu
Citește mai mult
Bilete: LUCESCU  în Ghencea FRF pune în vânzare biletele pentru România - Lituania , debutul lui Il Luce pe teren propriu

La ultimele meciuri disputate acolo de FCSB și Steaua, suprafața de joc a arătat deplorabil. Gazonul din Ghencea e distrus, în mare parte compromis.

Motiv pentru care FRF chiar luase în calcul să mute meciul de pe stadionul “Steaua”. Soluții aici n-ar fi fost. Arena Națională e ocupată, iar în Giulești lucrurile nu stau mai bine. Și acolo, la derby-ul Rapid - Dinamo, s-au putut observa ceva probleme din acest punct de vedere. 

FRF a pus întrebări! 

În cele din urmă FRF a abandonat ideea, însă va lua măsuri urgente. Pentru ca naționala și Lucescu să beneficieze de cele mai bune condiții, șefii FRF au trecut la treabă:

Suntem în dialog cu proprietarul și cu firma de mentenanță a gazonului”, susțin surse de la Casa Fotbalului.

Și sunt promisiuni că în timpul rămas lucrurile se vor remedia. Chiar dacă nu total, până la meciul cu Lituania suprafața de joc va arăta mult diferit. 

Stadion Ghencea
Stadion Ghencea

Galerie foto (23 imagini)

Stadion Ghencea Stadion Ghencea Stadion Ghencea Stadion Ghencea Stadion Ghencea
+23 Fotografii
labels.photo-gallery

FCSB se mută! 

Cum Arena Națională e încă închisă, FCSB a ales stadionul din Ghencea drept casă pentru acest start de sezon. A evoluat aici atât în campionat, cât și în cupele europene.

Nemulțumită totuși de starea gazonului, care s-a deteriorat din cauza antrenamentelor efectuate acolo de echipa de rugby a Stelei, FCSB va mai juca acolo, cel mai probabil, doar meciul cu LASK Linz, urmând să meargă pe Arena „Arcul de Triumf”. 

De mâine se vând bilete

„Generația de Suflet” speră la un stadion plin cu Lituania, iar FRF se grăbește și scoate la vânzare, începând de mâine, bilete pentru meciul cu Lituania.

Prețurile tichetelor variază între 35 de lei, la peluze, și 500 de lei în zona VIP. La tribunele 1 și 2 prețul unui bilet e de 60 de lei.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit în sectoarele dedicate familiilor. 

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”