„Doar naivii cred” Ioan Ovidiu Sabău  infirmă  zvonul că are salariu mare: „Ar fi extraordinar, dar nu câștig atât”
Ioan Ovidiu Sabău (sportpictures)

„Doar naivii cred”Ioan Ovidiu Sabău infirmă zvonul că are salariu mare: „Ar fi extraordinar, dar nu câștig atât”

  • Ioan Ovidiu Sabău infirmă zvonul că ar fi plătit de Universitatea Cluj cu 30.000 de euro pe lună
  • CFR-Universitatea Cluj este liveTEXT și în direct pe DigiSport și Prima Sport, duminică, 4 august, de la ora 22:00

Universitatea Cluj va încerca duminică să obțină prima victorie în fața rivalei CFR de la revenirea în prima ligă. Ultimul meci jucat în Gruia s-a încheiat cu scorul de 4-0 pentru CFR.

Reacții de aur Presa britanică,  „chapeau”  pentru echipajul feminin de 8+1 al României: „Să domini cursa astfel, tot respectul!”
Citește și
Reacții de aurPresa britanică, „chapeau” pentru echipajul feminin de 8+1 al României: „Să domini cursa astfel, tot respectul!”
Citește mai mult
Reacții de aur Presa britanică, „chapeau” pentru echipajul feminin de 8+1 al României: „Să domini cursa astfel, tot respectul!”

Sabău: „Sunt pe 8-9 în topul salariilor”

„S-a tot scris, se aruncă tot felul de lucruri. Suntem a 8-a, a 9-a echipă din Liga 1 ca și buget, iar salariul meu cred că ar trebui corectat. Să nu se mai copieze acel salariu, 300.000 euro . Nu câștig nici măcar jumătate din această sumă.

Nu există acea sumă nici cu bonusuri, nici dacă aș câștiga titlul! Probabil, aș primi o sumă, bucuria ar fi extraordinară, dar nu e acea sumă

Se aruncă așa cu niște sume aiurea. Eu cred că sunt la fel, pe 8-9 în clasament ca salariu în Liga 1. Sunt niște exagerări, poate mulți naivi chiar cred, dar nu ai cum să câștigi astfel de sume, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la conferința de presă de dinaintea derby-ului cu CFR Cluj.

  • Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj pe un salariu de 30.000 de euro pe lună, iar dacă va câștiga titlul va încasa o primă de 200.000 de euro.
  • Neil Lennon primește la Rapid 60.000 de euro pe luni
  • Universitatea Craiova îl plătește pe Constantin Gâlcă cu 20.000 de euro lunar
  • Elias Charalambous, antrenorul campioanei FCSB, a primit un salariu de trei ori mai mare după ce a câștigat titlul: 15.000 de euro pe lună

Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”