Bielsa, luat la țintă  După Luis Suarez, un fost mare portar îl atacă dur pe selecționerul Uruguayului:  „Un comunist cu Mercedes”
Jose Luis Chilavbert îl atacă dur pe Marcelo Bielsa (sursă foto: imago)

Bielsa, luat la țintă După Luis Suarez, un fost mare portar îl atacă dur pe selecționerul Uruguayului: „Un comunist cu Mercedes”

  • Fostul mare portar paraguayan Jose Luis Chilavert l-a criticat dur pe Marcelo Bielsa, selecționerul naționalei Uruguayului.
  • Chilavert susține afirmațiile lui Luis Suarez, care îl acuză pe Bielsa că „a divizat grupul din cauza modului în care antrenează”.

Jose Luis Chilavert a lansat acuzații grave la adresa lui Marcelo Bielsa. Fostul portar susține că antrenorul „preia doar echipe de nivel mediu ca să poată maltrata tinerii”.

Clement, despre Ianis Hagi  Antrenorul lui Rangers a revăzut faultul românului: „E roșu clar, dar  nu sunt dezamăgit  de Ianis”
Citește și
Clement, despre Ianis Hagi Antrenorul lui Rangers a revăzut faultul românului: „E roșu clar, dar nu sunt dezamăgit de Ianis”
Citește mai mult
Clement, despre Ianis Hagi  Antrenorul lui Rangers a revăzut faultul românului: „E roșu clar, dar  nu sunt dezamăgit de Ianis”

Jose Luis Chilavert, atac la Marcelo Bielsa

Fost portar al naționalei Paraguayului, Jose Luis Chilvert sare în apărarea fotbaliștilor de la echipa națională a Uruguayului, care au lansat critici dure la adresa selecționerului Marcelo Bielsa.

„Există un motiv pentru care nu conduce cluburi mari din Europa, cum ar fi Barcelona sau Real Madrid.

El conduce întotdeauna cluburi de nivel mediu pentru că poate să maltrateze copiii, dar nu poate face asta cu fotbaliștii experimentați.

Marcelo Bielsa este un socialist ticălos care conduce un Mercedes Benz”, a declarat Chilavert la Radio Ñandutí Uruguay.

David de Gea, greu de învins  Spaniolul a apărat  două penalty-uri  în Fiorentina - Milan 2-1. „Un circ!”
Citește și
David de Gea, greu de învins Spaniolul a apărat două penalty-uri în Fiorentina - Milan 2-1. „Un circ!”
Citește mai mult
David de Gea, greu de învins  Spaniolul a apărat două penalty-uri în Fiorentina - Milan 2-1. „Un circ!”

Jose Luis Chilavert, contre vechi cu Marcelo Bielsa

Chilavert a fost antrenat de Marcelo Bielsa la echipa argentiniană Velez Sarsfield, formație pentru care fostul portar paraguayan a evoluat în perioada 1991-2001.

Fostul portar a adus aminte de o întâmplare petrecută în 1997. Chilavert a povestit că a fost nevoit să sară în apărarea unui coleg care fusese atacat de Bielsa.

„A bruscat un coechipier și i-am sărit în apărare. I-am spus în față tot ce credeam despre el. De aici a început mizeria la adresa mea. Bielsa mi-a luat banderola de căpitan și mi-a interzis să execut loviturile libere.

În general, când rezultatele nu ies, el folosește cuvinte jignitoare. De aceea m-am contrat cu el. L-a făcut laș pe acel coleg.

I-am spus: «Nu este nimeni laș aici. Echipa asta a câștigat totul și tu nu ai câștigat nimic»”, a declarat Jose Luis Chilavert pentru sursa citată.

  • Jose Luis Chilavert este primul portar din istorie care a înscris un hattrick
  • Un bun executant al loviturilor libere și al penalty-urilor, Chilavert a reușit performanța în noiembrie 1999, la meciul Velez Sarsfield - Ferro Carril Oeste, scor 3-1, din prima ligă argentiniană.

Luis Suarez a semnalat problemele după retragerea de la națională

Luis Suarez și-a anunțat recent retragerea de la naționala Uruguayului și a ținut să tragă un semnal de alarmă cu privire la atmosfera din lotul antrenat de Marcelo Bielsa.

Ştim cu toţii că nu-i place să aibă de-a face cu lideri sau jucători cu experienţă. A trebuit să tac din respect pentru echipa naţională şi de dragul coexistenţei. Nu am vrut să fiu parte a problemei”, a declarat Suarez.

Personalul nu are voie să intre să ne salute sau să mănânce cu noi. Mulţi dintre jucători au organizat o şedinţă pentru a-l ruga pe antrenor să spună măcar bună dimineaţa, iar el nici măcar nu a salutat. Mă doare să văd prin ce trece echipa naţională. Luis Suarez, fost jucător al naționalei Uruguayului

Afirmațiile lui Luis Suarez, confirmate de coechipierii de la națională

Mijlocașul echipei Real Madrid, Federico Valverde, a susținut declarațiile făcute de Luis Suárez cu privire la problemele create de selecționerul Marcelo Bielsa în vestiarul naționalei, dar a spus că aceste lucruri ar trebui discutate în cadrul echipei.

„Există lucruri care sunt adevărate”, a spus Valverde. „Nu trebuie să negi nimic, mereu trebuie să fii sincer, dar este, de asemenea, adevărat că cel mai bun lucru de făcut este să vorbești despre probleme în cadrul echipei, să vorbești despre ele cu persoana respectivă”, a declarat Valverde.

Un nou scandal în familia Schumacher  Fiul face acuzații grave: „Are  probleme psihice  de când mă știu”
Citește și
Un nou scandal în familia Schumacher Fiul face acuzații grave: „Are probleme psihice de când mă știu”
Citește mai mult
Un nou scandal în familia Schumacher  Fiul face acuzații grave: „Are probleme psihice de când mă știu”

Și portarul echipei naționale a Uruguayului și al Sport Club Internacional, Sergio Rochet, adoptat o tactică similară lui Valverde, cerând ca problemele să fie discutate în spatele ușilor închise, dar a confirmat în același timp dezvăluirile lui Suarez.

„Este adevărat că s-au întâmplat unele lucruri. Au apărut unele probleme și ele trebuie rezolvate în spatele ușilor închise. Prioritatea este să fim într-un mediu armonios pentru binele echipei”, a precizat Rochet.

„În curând vom fi Steaua”  Care este  statusul procesului  pentru marcă: „Nu ne batem joc”
Liga 1
07.10
„În curând vom fi Steaua” Care este statusul procesului pentru marcă: „Nu ne batem joc”
Citește mai mult
„În curând vom fi Steaua”  Care este statusul procesului pentru marcă: „Nu ne batem joc”
Dat afară din Superligă!   Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Liga 1
07.10
Dat afară din Superligă! Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Citește mai mult
Dat afară din Superligă!   Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Șut are ruptură!  Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul”  Marijana.  Ce șanse are  să joace în Dinamo - FCSB
Liga 1
07.10
Șut are ruptură! Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul” Marijana. Ce șanse are să joace în Dinamo - FCSB
Citește mai mult
Șut are ruptură!  Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul”  Marijana. Ce șanse are să joace în Dinamo - FCSB
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi  Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că  nu renunță : „Vreau să devin profesionist”
Liga 3
07.10
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că nu renunță: „Vreau să devin profesionist”
Citește mai mult
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi  Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că nu renunță : „Vreau să devin profesionist”
Convocare surpriză  Mircea Lucescu  a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
Nationala
07.10
Convocare surprizăMircea Lucescu a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
Citește mai mult
Convocare surpriză Mircea Lucescu a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
„Zici că-i apicultor”😄   După Kounde, un alt star din naționala Franței  a surprins  prin ținută la reunirea „Les Bleus”
Campionate
07.10
„Zici că-i apicultor”😄 După Kounde, un alt star din naționala Franței a surprins prin ținută la reunirea „Les Bleus”
Citește mai mult
„Zici că-i apicultor”😄  După Kounde, un alt star din naționala Franței a surprins prin ținută la reunirea „Les Bleus”
Alex Dobre la Rapid    Oficial : giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Stranieri
07.10
Alex Dobre la Rapid Oficial: giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Citește mai mult
Alex Dobre la Rapid  Oficial : giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Probleme la Sibiu  Acționarul principal de la Hermannstadt a decis  să se retragă : „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”
Liga 1
07.10
Probleme la Sibiu Acționarul principal de la Hermannstadt a decis să se retragă: „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”
Citește mai mult
Probleme la Sibiu  Acționarul principal de la Hermannstadt a decis să se retragă : „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”