Jose Mourinho dupa ce Manchester United a fost invinsa de Real Madrid: "Daca am fi avut arbitrajul video, scorul ar fi fost 1-1 si am fi jucat in prelungiri"

Jose Mourinho dupa ce Manchester United a fost invinsa de Real Madrid: "Daca am fi avut arbitrajul video, scorul ar fi fost 1-1 si am fi jucat in prelungiri"

Tehnicianul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a declarat, marti, ca Real Madrid a marcat un gol din ofsaid in Supercupa Europei, apreciind ca daca ar fi existat arbitrajul video, scorul ar fi fost 1-1 dupa 90 de minute si s-ar fi ajuns in prelungiri, informeaza BBC, potrivit News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Vezi aici rezumatul partidei Real Madrid vs Manchester United.

"Cred ca am jucat bine. Am pierdut cu 1-2, dar un gol a fost din ofsaid, asa ca daca exista arbitrajul video ar fi fost 1-1 si am fi ajuns in prelungiri. Cred ca ei puteau marca mai mult, la fel ca si noi. Ei au dominat in prima repriza, noi in a doua. Am jucat contra unei echipe cu jucatori fantastici si am pus probleme pana la final", a spus Mourinho.

De partea cealalta, antrenorul formatiei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat, marti seara, ca echipa sa vrea mereu sa castige, subliniind ca a facut un meci aproape perfect cu Manchester United.

"Echipa asta vrea mereu sa castige, mereu vrea mai mult. Am facut un meci aproape perfect, prima repriza a fost spectaculoasa. Apoi am suferit putin, dar asa e la aceste finale. Ne-am bucurat pentru ca nu ne saturam de victorii. Echipa a luptat in fiecare moment. Nu poti juca la acelasi nivel 90 de minute, dar am demonstrat ca avem personalitate. Stim ca avem adversari dificili, dar avem ambitia de a face mereu totul mai bine", a afirmat Zidane.

Echipa spaniola Real Madrid a castigat pentru a patra oara in istorie Supercupa Europei, dupa ce a invins, marti, la Skopje (Macedonia), cu scorul de 2-1 (1-0), formatia engleza Manchester United.

Golurile spaniolilor au fost marcate de Casemiro '24 si Isco '52, in timp ce pentru englezi a inscris Lukaku, in minutul 62.

Citeste si:

FOTO VIDEO Real Madrid vs Manchester United 2-1/ "Galacticii" au castigat pentru a doua oara consecutiv Supercupa Europei

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5