Suspendare  Pierdere importantă pentru  FCSB  la meciul retur cu LASK Linz
Joyskim Dawa/ Foto:sportpictures.eu

Suspendare Pierdere importantă pentru FCSB la meciul retur cu LASK Linz

  • LASK LINZ - FCSB 1-1. Campioana României nu se va putea baza pe serviciile lui Joyskim Dawa (28 de ani), în returul play-off-ului Europa League.
  • Meciul cu austriecii este programat joi, 29 august, pe Stadionul „Steaua” și se vede în format liveTEXT pe GOLAZO.ro, cu începere de la ora 21:30.
  • Învingătoarea se califică în faza principală din Europa League, în timp ce învinsa merge în Conference League.

FCSB a remizat scor 1-1, pe terenul celor de la LASK Linz, în turul „dublei” manșe din play-off-ul Europa League.

FCSB - LASK Linz. Joyskim Dawa, suspendat pentru retur

În minutul 60, fundașul camerunez a fost avertizat pentru o împingere din spate asupra lui Zulj.

Astfel, Dawa va fi suspendat pentru meciul retur, deoarece a ajuns la 3 cartonașe galbene încasate în competițiile Europene.

Cu Sparta Praga a scăpat

Dawa acumulase 3 cartonașe înainte de returul cu Sparta Praga, dar a fost salvat de o modificare a regulamentului UEFA, care taie câte un cartonaș galben din dreptul fiecărui jucător după două tururi.

Noua regulă UEFA a fost introdusă la solicitarea unor cluburi, care s-au plâns de lipsă de șanse egale, din moment ce unele echipe intră direct în turul 3 sau chiar play-off, faze în care alte grupări ajung după ce au disputat deja 4 sau 6 meciuri.

Astfel, se ajungea la cazuri în care un club să aibă jucători suspendați, iar cel care intra direct atunci în joc să fie cu întreg lotul eligibil.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”