Jurnalistii scotieni:  Ghencea, arena primitiva. Bucurestiul nu are de ce sa-ti placa

Jurnalistii scotieni: Ghencea, arena primitiva. Bucurestiul nu are de ce sa-ti placa

Unirea a remizat cu Rangers (scor 1-1), iar jurnalistii scotieni sunt de parere ca doar doua minute i-au despartit pe "protestanti" de un rezultat mare la Bucuresti. Aducand vorba despre conditiile gasite pe Ghencea, britanicii au declarat ca arena din Bulevardul Ghencea poate fi caracterizata printr-un singur cuvant: primitiva.

"Rangers s-a batut de la egal la egal in noroiul de la Bucuresti. O reusita de exceptie a lui Onofras a fost de ajuns pentru ca Rangers sa primeasca un sut in Balcani. Bucurestiul a fost napadit de o ploaie torentiala, stadionul intorcandu-se la perioada neagra a estului Europei. Primitiv e singurul cuvant pentru a-l descrie", se precizeaza in The Scottish Sun.

Cand vine vorba de Bucuresti, jurnalistii scotieni sunt si mai critici, acestia fiind de parere ca nu exista vreun motiv pentru care sa-ti placa Bucurestiul, acesta fiind un oras neprimitor si cu strazile murdare.

"In afara de acest egal, nu are de ce sa-ti placa Bucurestiul. Oamenii nu sunt prea placuti, strazile sunt murdare si chiar si vremea face orasul Glasgow sa para subtropical. Ploaia nu s-a oprit de cand echipa a aterizat in capitala Romaniei. Sigur, stadionul are numai locuri pe scaune, dar in acest secol oamenii n-ar trebui sa stea afara in astfel de conditii groaznice, uzi pana la piele si riscand hipotermia. Si, ganditi-va, asta e chiar si la masa presei", au declarat jurnalistii de la The Scottish Sun, citati de Prosport.

GRUPA G:

Unirea Urziceni - Glasgow Rangers 1-1

Onofras 88 - McCulloch 77

FC Sevilla - VfB Stuttgart 1-1

Navas 14 - Kuzmanovici 79

Clasament:

1. Sevilla 10p

2. Urziceni 5p

3. Stuttgart 3p

4. Rangers 2p

Urmatoarea etapa (24 noiembrie)

Urziceni - Sevilla

Rangers - Stuttgart.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”