„Este dificil”   Neil Lennon  a explicat de ce Cristi Săpunaru a fost din nou rezervă
Cristi Săpunaru / Foto: Sport Pictures

„Este dificil” Neil Lennon a explicat de ce Cristi Săpunaru a fost din nou rezervă

  • Antrenorul celor de la Rapid, Neil Lennon (53 de ani), a explicat de a ce a ales să-l țină din nou pe banca de rezerve pe căpitanul Cristi Săpunaru, la jocul contra celor de la CFR Cluj, acasă, într-o partidă din etapa a 2-a din Liga 1.
  • Fundașul central a fost rezervă și-n etapa inaugurală, în remiza Rapidului, scor 1-1, pe terenul celor de la UTA Arad.

Ținându-se cont de statutul pe care Cristian Săpunaru (40 de ani) îl are la Rapid, decizia lui Neil Lennon de a se baza pe alți fundași în acest start de sezon a fost intens comentată.

RAPID - CFR 2-2 Echipa lui Neil Lennon  suferă : egal și cu clujenii, 2-2
Citește și
RAPID - CFR 2-2Echipa lui Neil Lennon suferă: egal și cu clujenii, 2-2
Citește mai mult
RAPID - CFR 2-2 Echipa lui Neil Lennon suferă : egal și cu clujenii, 2-2

Britanicul a preferat să joace cu Ignat - Blazek -Iacob pe fund cu CFR, iar cu UTA alesese un alt trio, Manea - Blazek - Iacob. Azi, jucătorul adus de la CFR a rămas pe bancă.

Neil Lennon, despre Cristi Săpunaru: „Am vorbit cu el despre asta”

Antrenorul rapidist este conștient că nu-i deloc ușor pentru Cristi Săpunaru, o legendă a clubului, să înceapă partidele ca rezervă, însă a discutat cu acesta și i-a explicat motivele alegerii sale.

„Săpunaru are 40 de ani. El este un jucător important pentru echipă, dar nu este la viteza şi la nivelul pe care noi le cerem la echipă.

Este dificil pentru el, pentru că este o legendă a clubului, dar trebuie să fie răbdător. Am vorbit despre asta personal cu el.

El este de acord cu situaţia. Este un profesionist adevărat”, a declarat Neil Lennon la Prima Sport.

Strategia pentru acest sezon este ca Săpunaru să nu mai joace 40 de meciuri. A fost o discuţie inclusiv cu el, ca în sezonul ăsta să nu mai evolueze la fel de mult ca în cele precedente. Ţinând cont că de la începutul stagiunii ştiam că va juca mai puţin… Săpunaru a acceptat, normal. Este extrem de ataşat de club, este foarte important pentru vestiar şi nu ajută doar prin evoluţia sportivă Victor Angelescu, acționar Rapid, pentru Fanatik
Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia