Liga 1 FC Timisoara - FC Vaslui 2-1/ Victorie cu nervi si cartonase rosii

Liga 1 FC Timisoara - FC Vaslui 2-1/ Victorie cu nervi si cartonase rosii

FC Timisoara s-a impus in duelul cu FC Vaslui din cea de-a XIV-a etapa a Ligii 1, scor 2-1, si ramane singura echipa din campionatul intern ce nu a cunoscut gustul infrangerii in acest sezon. Dupa o partida in care nervii au iesit la suprafata iar doi jucatori au primit direct cartonasul rosu (Canu in minutul 45 si Zicu in minutul 57), Viorel Hizo a inregistrat prima sa infrangere din noul mandat de la Vaslui.

Cosmin Contra, demis de la FC TimisoaraFoto: Agerpres

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Prima jumatate de ora a intalnirii dintre Timisoara si Vaslui a avut un ritm lent, fara ocazii prea mari la cele doua porti, insa a fost marcata de o faza controversata. In minutul opt al meciului, Kuciak l-a faultat in careu pe Axente, banatenii au cerut lovitura de la 11 metri, insa Marius Avram nu a acordat nimic.

Primul gol al partidei a venit in minutul 32, internationalul de tineret Paul Papp inscriind cu un sut spetaculos, din cadere, dupa o centrare din corner a lui Adailton. Timisorenii au fortat egalarea, care a venit in cele din urma pe finalul primei reprize. Zicu a fost faultat in careu de catre Canu (min. 42), iar Marius Avram i-a aratat direct cartonasul rosu jucatorului vasluian. Dupa cateva minute de proteste ale oaspetilor, Zicu a transformat penalty-ul (45+2).

Repriza a doua a fost intesata de cartonase galbene, dar si de un nou cartonas rosu. De data aceasta Ianis Zicu a fost cel eliminat pentru o presupusa lovitura in figura aplicata lui Papp (min. 57) si astfel Marius Avram a restabilit egalitatea pe teren. Dupa o ratare imensa a vasluienilor, sutul centrare a lui Burdujan s-a scurs prin fata portii, banatenii au marcat golul victoriei. Dorin Goga a stabilit scorul final reluand cu capul in poarta, dupa o centrare venita de la colt.

FC Timisoara a urcat pana pe locul al doilea in clasamentul Ligii 1 si isi poate pastra pozitia daca Rapidul face egal sau pierde in derby-ul de luni, cu Steaua.

Echipe de start:

FC Timisoara: Pantilimon, Scutaru (Contra '70), Luchin, Cisovsky, Sepsi, Alexa, Bourceanu, Helder, Goga (Popovici '76), Zicu, Axente (Nikolic '67)

Rezerve: Taborda, Burca, Nikolic, Zaluschi, Tames, Contra, Al. Popovici

FC Vaslui: Kuciak, Milanov (Costin '75), Papp, Canu, Balace, Genchev, Burdujan, Wesley, Adailton (Yero Bello '46), L. Sanmartean, Pouga (Farkas '46)

Rezerve: Cerniauskas, Campano, Milisavljevic, Yero Bello, Farkas, R. Costin, Gheorghiu

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5