Program anti-caniculă  LPF  a modificat  orele meciurilor din etapa a doua
Olaru și Radunovic (sursă foto: sportpictures)

Program anti-caniculă LPF a modificat orele meciurilor din etapa a doua

  • Liga Profesionistă de Fotbal a modificat orele de start ale partidelor din etapa a doua a Ligii 1 din cauza celui mai fierbinte și lung val de caniculă din istoria României
  • Partidele de vineri, sâmbătă, duminică și luni se vor disputa la orele 19:00 și 22:00.
„Suntem proștii Ligii 1?”  Andone acuză după ieșirea nervoasă: „CCA a delegat  arbitri fără personalitate !” + îl atacă și pe Dorinel
Citește și
„Suntem proștii Ligii 1?” Andone acuză după ieșirea nervoasă: „CCA a delegat arbitri fără personalitate!” + îl atacă și pe Dorinel
Citește mai mult
„Suntem proștii Ligii 1?”  Andone acuză după ieșirea nervoasă: „CCA a delegat arbitri fără personalitate !” + îl atacă și pe Dorinel

Granzii joacă de la ora 22:00

Din cauza codului roșu de caniculă, dar și a protestelor jucătorilor și oficialilor de la cluburile din Liga 1, LPF a anunțat că meciurile din etapa a doua se joacă de la orele 19:00 și 22:00.

FCSB, derby-ul Rapid-CFR Cluj, Dinamo și Farul sunt avantajate de noua modificare. Cele cinci echipe vor juca de la ora 22:00.

Universitatea Craiova va juca de la ora 19:00 după ce la Sibiu a jucat de la 21:30.

41
grade Celsius este temperatura maximă anunțată în România în săptămâna 14-22 iulie

Programul etapei a doua din Liga 1

Vineri, 19 iulie

Ora 19:00 Politehnica Iași – FC Botoșani

Ora 22:00 Unirea Slobozia - FCSB

Sâmbătă, 20 iulie

Ora 19:00 Universitatea Craiova – UTA Arad

Ora 22.00  FC Rapid 1923 – CFR 1907 Cluj

Duminică, 21 iulie

Ora 19.00 Universitatea Cluj – FC Hermannstadt

Ora 22.00 Dinamo București – Petrolul Ploiești

Luni, 22 iulie

Ora 19.00 Gloria Buzău – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 22.00 Oțelul Galați – Farul Constanța

Pauză de hidratare la meciul Petrolul-Gloria Buzău (sursă foto: sportpictures) Pauză de hidratare la meciul Petrolul-Gloria Buzău (sursă foto: sportpictures)
Pauză de hidratare la meciul Petrolul-Gloria Buzău (sursă foto: sportpictures)

Canicula face marcaj strâns

Potrivit Agenției Naționale de Meteorologie, codul roșu de căldură extremă va rămâne valabil în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, cea mai mare parte a Moldovei, sudul Transilvaniei și al Crișanei.

În Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, cea mai mare parte a Moldovei și în sudul Transilvaniei și al Crișanei, valul de căldură va continua să fie intens.

Se vor înregistra temperaturi maxime între 37 și 42 de grade, iar pe litoral vor fi de 33-36 de grade. Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Minimele termice nu vor coborî sub 22-24 de grade.

Mihai Stoica: „Mai bine jucăm iarna!”

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, trage și el un semnal de alarmă:

„Trebuie făcut ceva, să fim inteligenți, să nu riscăm viețile oamenilor. Eu nu puteam să respir la meci, în Ghencea. Oamenii ăștia trebuie să alerge. Să se joace iarna. S-a putut juca toată iarna, mai bine se joacă pe terenuri înghețate.

Ăsta nu e fotbal. Hai să venim cu altceva. Să facem niște saune mari și să jucăm în saune. Să jucăm iarna! Joacă acum Anglia? Lasă că au două etape mai puțin, au mai multe cupe și joacă mai multe meciuri.

Nu te ajută cu nimic pauzele de hidratare”, a declarat Mihai Stoica la Prima Sport

Ciprian Deac: „Am slăbit 3 kilograme”

40 de grade Celsius la nivelul gazonului s-au înregistrat la meciul CFR Cluj-Dinamo. Partida l-a epuizat chiar și pe Ciprian Deac, unul dintre cel mai bine pregătiți fotbaliști din campionatul României.

„Am slăbit 3 kilograme, am început cu 74 de kg și am ajuns la 71. Este foarte cald, pierzi foarte multă apă.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”