Luis Suarez: "Trebuie să fim pregătiţi pentru critici, al patrulea gol l-am primit ca în curtea şcolii"

Luis Suarez: "Trebuie să fim pregătiţi pentru critici, al patrulea gol l-am primit ca în curtea şcolii"

​Atacantul Luis Suarez a declarat, marţi seară, că jucătorii de la FC Barcelona trebuie să fie pregătiţi pentru criticile ce vor apărea după meciul cu Liverpool, subliniind că al patrulea gol marcat de "cormorani" a fost ca în "curtea şcolii", transmite News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Trebuie să fim pregătiţi pentru criticile ce vor urma. Suntem foarte trişti şi suferim mult. Al patrulea gol l-am primit ca în curtea şcolii", a declarat Suarez.

În minutul 79, la un corner pentru Liverpool. Alexander-Arnold pune mingea la colţul terenului, dar pleacă de acolo, părând că îi lasă locul lui Shaqiri. Toţi jucătorii Barcelonei se întorc cu spatele, iar Origi e singur în careul de şase metri. Arnold se întoarce instant, dă tare, Origi şutează din prima, iar mingea intră în plasa lui Ter Stegen.

Liverpool a întors scoul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Barcelona a câştigat prima manşă cu 3-0, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv. Anul trecut, "cormoranii" au pierdut cu 3-1, finala cu Real Madrid.

Au marcat: Origi '7, '79, Wijnaldum '54, '56.

În cealaltă partidă retur a semifinalelor se vor întâlni, miercuri, de la ora 22.00, la Amsterdam, Ajax şi Tottenham. În tur, olandezii au câştigat la Londra, cu 1-0.

Finala va avea loc la 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.

S-ar putea să te intereseze și:

IMAGINEA ZILEI Lionel Messi, deznădejdea și sărbătoarea fanilor englezi

VIDEO Faza de curtea școlii care a costat-o scump pe Barcelona - Arnold, execuția cornerului și golul calificării

VIDEO Imagini emoționante pe Anfield, după calificarea incredibilă a lui Liverpool - Jucătorii au cântat alături de fani "You'll never walk alone"

Ernesto Valverde, după încă o seară de coșmar alături de Barcelona în Champions League: "Nu avem nicio scuză, îmi asum toată vina"

Jurgen Klopp: "Sunt antrenor de 19 ani și nu îmi amintesc de un asemenea meci, este incredibil"

VIDEO 7 mai, zi neagră pentru Barcelona - Catalanii, eliminați din Champions League după 0-4 cu Liverpool pe Anfield

FOTOGALERIE Dezastrul Barcelonei sau minunea lui Liverpool, pe prima pagină a ziarelor

FOTOGALERIE Anfield, casa magiei / Liverpool, în finală după o revenire istorică în fața Barcelonei (4-0, 4-3 la general) - Origi și Wijnaldum, eroii de serviciu.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5