Mick Schumacher, "destul de aproape" de Formula 1: "Scopul meu este să fiu în vârf şi să lupt cu cei mai buni"

Mick Schumacher, "destul de aproape" de Formula 1: "Scopul meu este să fiu în vârf şi să lupt cu cei mai buni"

​Germanul Mick Schumacher, fiul celebrului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, se vede ''destul de aproape'' de participarea la clasa-regină a automobilismului viteză, dar menţionează că momentan se concentrează pentru a da ''sută la sută'' în Formula 2, clasa la care concurează în prezent, scrie agenția EFE, citată de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

''Scopul final este Formula 1. Cred că este obiectivul tuturor piloţilor care sunt în Formula 2. Ştim însă că sunt locuri limitate în F1. Cine le primeşte în final este ceva ce ştiu doar şefii (...) Scopul meu este să fiu în vârf şi să lupt cu cei mai buni'', a declarat Mick Schumacher.

Acesta este lider al Campionatului Mondial de Formula 2, cu două curse înainte de finalul sezonului, şi cu 22 de puncte înaintea britanicului Callum Ilott, ocupantul locului secund.

Germanul a lăudat ''munca fabuloasă'' desfăşurată în ultimii cinci ani cu echipa italiană PREMA Powerteam şi chiar dacă a menţionat că momentan ''nu este 100% pregătit pentru F1'' a arătat că este totuşi ''destul de aproape''.

''Deocamdată este important să vorbim despre Formula 2, să ne concentrăm pe acel 'sută la sută' şi să ne facem treaba pentru a merita o şansă în Marele Circ al sporturilor cu motor'', a spus Schumacher.

Mick Schumacher, în vârstă de 21 de ani, este unul dintre tinerii piloţi ai academiei Ferrari care are şanse reale de a face saltul în grila de Formula 1. Cele mai vehiculate opţiuni pentru el, în cazul participării în F1, ar fi echipele Haas sau Alfa Romeo.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5