Mihaela Buzărnescu se teme de pandemia de coronavirus: "E ca un film horror"

Mihaela Buzărnescu se teme de pandemia de coronavirus: "E ca un film horror"

Cu o carieră măcinată de accidentări, Mihaela Buzărnescu a declarat că se teme de noul coronavirus, caracterizând situația actuală ca fiind un film horror. Ajunsă pe locul 120 WTA, sportiva de 31 de ani a vorbit și despre cum încearcă să se mențină în formă în această perioadă.

Mihaela BuzarnescuFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"E suspendat totul, stau în casă pe cât posibil, trebuie să merg la un supermarket lângă bloc, îmi iau strictul necesar. Stau izolată, cât mai departe de alte persoane. Mi-e teamă, ar fi ultimul lucru pe care aș vrea să-l pățesc. Fac exerciții, fac scări, am 10 etaje la bloc, le fac de 4-6 ori. Tot felul de exerciții, ca să mențin o formă cât de cât optimă. E greu, suntem obisnuiți cu 3 antrenamente pe zi. Citim, aranjăm în apartament, nu știu ce să mai fac, sunt obișnuită cu un stil de viață activ.

Ar fi un prilej bun să scriu o carte, dar mi-ar stârni amintiri, unele sunt mai puțin plăcute, n-aș vrea să mă încarc negativ. Acum încerc să fiu la un nivel cât mai normal.

Am ajutat un spital din București. Sper ca toată lumea să ajute, cât de puțin poate. Nu doar medicii, ci și cei care lucrează în supermarket, cei care se ocupă de salubrizare, cei care nu mai au joburi și nu au cum să-și hrănească copiii. E ca un film horror!", a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Digi Sport.

Mihaela Buzărnescu nu a mai jucat niciun meci din septembrie 2019, când s-a retras după primul set al meciului cu Jaqueline Cristian, în primul tur al calificărilor turneului International din Tashkent, din cauza unei accidentări la umăr.

Săptămâna trecută, Buzărnescu a anunțat că donat o sumă de bani Spitalului Gerota din Bucureşti, pentru a ajuta în lupta contra coronavirusului.

"Zilele acestea trebuie să reţinem un singur mesaj: acela de a sta cât mai mult acasă pentru ca cei din cadrele medicale să poată lupta pentru noi! Dorinţă mea e să le fiu alături măcar cu 1% în luptă lor. Am ales să mă alătur eroilor de la spitalul Gerota şi voi face o donaţie către ei. Sper că tot mai mulţi oameni să înţeleagă că doar împreună putem ieşi cu bine din aceste momente, iar ceea ce putem face cu toţii este să respectăm normele impuse de autorităţi. Îmi sunteţi în gânduri şi rugăciuni cu toţii", a scris Buzărnescu, pe Facebook.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”