Portdrapel COSR a anunțat că Mihaela Cambei va reprezenta România la ceremonia  de închidere  a JO
Mihaela Cambei, 21 de ani, a cucerit argintul la haltere, categoria 49kg, la Jocurile Olimpice de la Paris. Foto: captură TVR

PortdrapelCOSR a anunțat că Mihaela Cambei va reprezenta România la ceremonia de închidere a JO

  • Mihaela Cambei (21 de ani), vicecampioană la haltere, va fi portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice.
  • Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice va fi în direct la TVR 1 și Eurosport, duminică, 11 august, cu începere de la ora 22:00.

Aflată la prima participare la Jocurile Olimpice, Mihaela Cambei a reușit, la Paris, o performanță remarcabilă, după ce a devenit vicecampioană olimpică la haltere, la categoria 49 de kilograme.

Explicația palmelor  De ce  Mihaela Cambei  era lovită de antrenor în finala de la haltere
Citește și
Explicația palmelor De ce Mihaela Cambei era lovită de antrenor în finala de la haltere
Citește mai mult
Explicația palmelor  De ce Mihaela Cambei era lovită de antrenor în finala de la haltere

Mihaela Cambei va fi portdrapelul României la ceremonia de închidere a JO

Românca a fost foarte aproape de medalia de aur, după ce a totalizat 205 kg, însă a fost devansată la ultima încercare din concurs de campioana en-titre, chinezoaica Zhihui Hou, care a adunat 206 kg.

La ceremonia de deschidere, Ionela și Marius Cozmiuc au fost portradelul Româniiei. Cei doi au canotori au bifat o premiieră istorică la Paris, deoarece au fost primul cuplu căsătorit care a fost portradel pentru țara lor.

„Mami, tati, am reușit!”

Mihaela Cambei le-a mulțumit părinților, antrenorilor și tuturor fanilor care au susținut-o la Paris, după ce a câștigat medalia de argint.

„Este o medalie foarte grea, exagerat de grea. Sincer,
nu mă așteptam să fie atât de grea. Dar această medalie, care pentru unii poate este doar o simplă medalie, pentru noi înseamnă extraordinar de mult. Cam asta înseamnă doi ani de muncă pentru o calificare.

Singurul mesaj pe care vreau să-l transmit tuturor e că le mulțumesc tuturor pentru toată susținerea, m-a ajutat extraordinar de mult, mi-a dat putere mai mare.

Părinților mei vreau să le spun: «mami, tati, am reușit!».

Înaintea de a veni la Paris, nu mă așteptam la medalie de argint, speram la un bronz, sinceră să fiu.

Antrenorii m-au luat în brațe și s-au bucurat pentru că am reușit. Eu sunt mult mai mândră de mine și mult mai bucuroasă pentru că prin munca mea și a antrenorilor am reușit asta.

Antrenorul meu, domnul Valeriu Calancea, nu a reușit să ia o medalie olimpică, dar eu, fiind sportiva lui, am reușit”, a spus Mihaela Cambei.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”