Naomi Osaka și reîntoarcerea pe teren - Ce va schimba în abordarea ei

Naomi Osaka și reîntoarcerea pe teren - Ce va schimba în abordarea ei

Naomi Osaka, cvadruplă câștigătoare de Grand Slam, susține că simte acea dorință de a se întoarce pe teren, dar va schimba un aspect important în meciurile ce urmează.

Naomi OsakaFoto: Ed JONES / AFP / Profimedia

După eliminarea surprinzătoare în turul trei al US Open, Naomi Osaka șocase lumea tenisului susținând că va lua o pauză de la turnee. Ea va rata ultima competiția majoră a anului, Indian Wells, unde s-a impus în 2018.

"Sincer, nu ştiu când voi juca următorul meci de tenis”, susținea Naomi Osaka în lacrimi la US Open.

Recent, la talk show-ul The Shop de pe HBO, Osaka a reiterat căiubește tenisul și deja se gândește la revenirea pe teren.

"Știu că voi juca, probabil în curând pentru că mi-e dor într-un fel. Dar nu va conta dacă voi câștiga sau voi pierde. Vreau doar să simt bucuria reîntoarcerii pe teren.

În trecut iubeam competiția și eram atât de competitivă. Cu cât meciul era mai lung, cu atât era mai bine pentru mine. Apoi am început să simt că dacă meciul dura mult, eram cu atât mai stresată. Am avut nevoie de o pauză pentru a putea să îmi văd de propria persoană", a declarat Osaka, conform Reuters.

Anul 2021 pentru Naomi Osaka a adus probleme mari în ceea ce privește sănătatea mintală, sportiva acuzând simptome de depresie și anxietate. În plus, relația cu mass-media a avut de suferit, nipona declarând că îi fac rău conferințele de presă și refuzând chiar să participe la acestea.

După rezultatele slabe din acest sezon, Osaka a căzut până pe locul șapte al ierarhiei WTA.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5