Pregătirea pentru Dakar: Fernando Alonso va participa la un raliu în Arabia Saudită

Pregătirea pentru Dakar: Fernando Alonso va participa la un raliu în Arabia Saudită

Pilotul spaniol Fernando Alonso, dublu campion mondial de Formula 1, va participa la raliul Al Ula-Neom, a treia etapă a Campionatului de raliuri al Arabiei Saudite, care se va desfăşura între 5 şi 9 noiembrie, informează agenţia EFE, citată de Agerpres.

Fernando AlonsoFoto: Captura YouTube

Organizatorii probei au confirmat prezenţa lui Alonso, care se pregăteşte să debuteze la Raliul Dakar, a cărei viitoare ediţie va avea loc în Arabia Saudită, după un deceniu în care s-a derulat în America de Sud.

Fernando Alonso va face pereche la Raliul Dakar cu compatriotul său Marc Coma, cvintuplu câştigător al acestei cursei la clasa moto. Echipa celor doi, Toyota Gazoo Racing, consideră că raliul Al Ula-Neom va fi "un antrenament excelent" pentru Alonso, pe un teren similiar cu cel care va găzdui etapele din Dakar 2020.

După ce s-a impus în Cursa de 24 de ore de la Le Mans (Franţa) şi a câştigat anul acesta Campionatul Mondial de anduranţă, Fernando Alonso a participat luna trecută la Raliul Marocului, alături de Marc Coma, alături de care a testat bolidul Toyota Hilux în Africa de Sud, Qatar şi Polonia.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CONFLICT LA CFR    VIDEO  Moment tensionat între Dan Petrescu și Louis Munteanu 
Liga 1
19.10
CONFLICT LA CFR VIDEO Moment tensionat între Dan Petrescu și Louis Munteanu
Citește mai mult
CONFLICT LA CFR  VIDEO Moment tensionat între Dan Petrescu și Louis Munteanu 
Drama unui superjucător  Căpitanul lui Chelsea  a pierdut 680 de zile și 129 de meciuri  din cauza accidentărilor
Campionate
19.10
Drama unui superjucător Căpitanul lui Chelsea a pierdut 680 de zile și 129 de meciuri din cauza accidentărilor
Citește mai mult
Drama unui superjucător  Căpitanul lui Chelsea a pierdut 680 de zile și 129 de meciuri din cauza accidentărilor
Tony Da Silva uimește  Discurs surprinzător, după imaginile șocante oferite de Pancu:  „Sunt mândru  de ce a făcut”
Nationala
19.10
Tony Da Silva uimește Discurs surprinzător, după imaginile șocante oferite de Pancu: „Sunt mândru de ce a făcut”
Citește mai mult
Tony Da Silva uimește  Discurs surprinzător, după imaginile șocante oferite de Pancu:  „Sunt mândru de ce a făcut”
Nadal, învins de Djokovic Nole, victorie în  ultimul episod  al unei rivalități istorice » Rafa, în multe momente la nivelul sârbului
Tenis
19.10
Nadal, învins de DjokovicNole, victorie în ultimul episod al unei rivalități istorice » Rafa, în multe momente la nivelul sârbului
Citește mai mult
Nadal, învins de Djokovic Nole, victorie în ultimul episod al unei rivalități istorice » Rafa, în multe momente la nivelul sârbului
Dawa în Premier League?    Charalambous  nu se opune: „Ar fi bine pentru toată lumea”
Liga 1
19.10
Dawa în Premier League? Charalambous nu se opune: „Ar fi bine pentru toată lumea”
Citește mai mult
Dawa în Premier League?  Charalambous nu se opune: „Ar fi bine pentru toată lumea”
Rednic, supărat  „Puriul” știe care au fost punctele slabe ale arădenilor: „Noi le-am dat posibilitatea” + A criticat  camera VAR : „Poate au ieșit la o țigară”
Liga 1
19.10
Rednic, supărat „Puriul” știe care au fost punctele slabe ale arădenilor: „Noi le-am dat posibilitatea” + A criticat camera VAR: „Poate au ieșit la o țigară”
Citește mai mult
Rednic, supărat  „Puriul” știe care au fost punctele slabe ale arădenilor: „Noi le-am dat posibilitatea” + A criticat camera VAR : „Poate au ieșit la o țigară”
Man și Mihăilă  „Săgețile Parmei”, note diferite după egalul de la Como: „Unul și-a dorit, altul  nu a adus nimic echipei”
Stranieri
19.10
Man și Mihăilă „Săgețile Parmei”, note diferite după egalul de la Como: „Unul și-a dorit, altul nu a adus nimic echipei”
Citește mai mult
Man și Mihăilă  „Săgețile Parmei”, note diferite după egalul de la Como: „Unul și-a dorit, altul nu a adus nimic echipei”
Măldărășanu, ca și demis  Patronul Claudiu Rotar: „Cu Buzăul,  era să scap telefonul din mână ”. Care este clauza despărțirii
Liga 1
19.10
Măldărășanu, ca și demis Patronul Claudiu Rotar: „Cu Buzăul, era să scap telefonul din mână”. Care este clauza despărțirii
Citește mai mult
Măldărășanu, ca și demis  Patronul Claudiu Rotar: „Cu Buzăul, era să scap telefonul din mână ”. Care este clauza despărțirii