Premier League: Crystal Palace vs Arsenal - Derby de tradiţie în sudul
Londrei

Premier League: Crystal Palace vs Arsenal - Derby de tradiţie în sudul Londrei

Crystal Palace - Arsenal, meci contând pentru etapa a 2-a din campionatul Angliei, este programat luni, 21 august, de la ora 22:00, pe Selhurst Park din Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Crystal Palace şi Arsenal încheie etapa a 2-a din Premier League cu un derby londonez de tradiţie, între două echipe care au, însă, obiective diferite şi în actualul campionat.

Crystal Palace a debutat cu victorie în acest sezon, 1-0 în deplasare cu nou promovata Sheffield United, şi continuă, astfel, seria excelentă de la instalarea pe banca tehnică a legendarului Roy Hodgson (în martie, în locul lui Patrick Vieira), care a reuşit pe finalul stagiunii precedente nu doar salvarea de la retrogradare, ci şi clasarea pe un onorabil loc 11.

„Vulturii” l-au pierdut în această vară pe cel mai bun jucător al echipei în ultimele sezoane, atacantul ivorian Wilfried Zaha, aflat la final de contract şi care a semnat cu Galatasaray, în timp ce mijlocaşul ofensiv francez Michael Olise, ofertat de Chelsea şi Manchester City, este încă accidentat.

La capitolul veniri trebuie menţionaţi mijlocaşul ofensiv brazilian Matheus Franca (19 ani), adus de la Flamengo pentru 20 de milioane de euro, şi mijlocaşul defensiv columbian Jefferson Lerma (28 de ani) venit de la Bournemouth tot pentru 20 de milioane de euro.

Arsenal a început perfect nou sezon, cucerind Supercupa Angliei (Community Shield) după 1-1 şi 4-1 la penalty-uri cu campioana Manchester City, după care s-a impus în prima etapă din Premier League, pe teren propriu, în faţa celor de la Nottingham Forest, scor 2-1.

În această vară, Mikel Arteta a adus trei jucători importanţi la echipă, Declan Rice de la West ham United (116 milioane de euro), Kai Havertz de la Chelsea (75 de milioane de euro) şi Jurrien Timber de la Ajax (40 de milioane de euro), iar cea mai relevantă plecare este cea a lui Granit Xhaka la Bayer Levekusen (25 de milioane de euro).

În ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu în sezonul trecut de Premier League, Crystal Palace a fost învinsă doar de Manchester City, în timp ce Arsenal a fost echipa cea mai bună în deplasare, cu 39 de puncte acumulate în 19 partide (cu două mai multe decât campioana Manchester City).

Practic, Crystal Palace nu a mai pierdut pe teren propriu de la venirea lui Roy Hodgson (trei victorii şi două remize), dar a învins în primul meci de acasă doar o dată în ultimele 14 sezoane!

În stagiunea precedentă, Arsenal a câştigat ambele meciuri cu Crystal Palace, 2-0 în tur, în deplasare, şi 4-1 în retur, pe teren propriu.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul PsF2: oaspeţii să conducă la pauză sau să impună la final în meciul Crystal Palace - Arsenal.

Crystal Palace vs Arsenal PsF2
Cotă 1,42

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !