Premier League: Manchester City vs Newcastle United - Derby-ul
miliardelor din Golf

Premier League: Manchester City vs Newcastle United - Derby-ul miliardelor din Golf

Manchester City - Newcastle United, meci contând pentru etapa a 2-a din campionatul Angliei, este programat sâmbătă, 19 august, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Manchester City, principala favorită la titlul de campioană, şi Newcastle United, una dintre contracandidate, se întâlnesc în cea mai interesantă partidă a etapei a 2-a din Premier League.

Partida dintre cele două echipe este şi un duel al miliardelor venite din Golf: Newcastle United este, practic, cel mai bogat club din Premier League, după ce Fondul Public de Investiţii din Arabia Saudită, care gestionează 368 de miliarde de euro şi este patronat de Mohammed bin Salman, prinţul moştenitor, a preluat 80% din acţiuni, iar Manchester City este deţinută de City Football Group, societatea din Emiratele Arabe Unite controlată de şeicul Mansour bin Zayed şi care se bazează pe „doar” 27 de miliarde de euro.

Manchester City a reuşit „tripla” istorică în stagiunea precedentă (campionat, Cupa Angliei, Liga Campionilor) şi vine după un nou trofeu cucerit în premieră, Supercupa Europei (1-1 şi 5-4 după penalty-uri cu Sevilla la Pireu, Atena).

„Cetăţenii” au ratat startul de sezon, 1-1 şi 1-4 după penalty-uri cu Arsenal pe Wembley, la Londra, în Supercupa Angliei (Community Shield), dar în Premier League au debutat cum nu se putea mai bine, 3- 0 în prima etapă pe terenul nou promovatei Burnley.

Pep Guardiola l-a pierdut pentru acest an pe Kevin De Bruyne, accidentat în partida cu Sevilla, şi a acuzat, ironic, calendarul încărcat al echipei sale, care urmează să joace al patrulea meci în ultimele 14 zile: „Mulţumim mult, Premier League, pentru că ne-aţi pus să jucăm sâmbătă în loc de duminică sau luni. Vă mulţumim mult!”.

Newcastle United a început în forţă actuala ediţie de Premier League, cu o victorie zdrobitoare obţinută pe teren propriu în faţa celor de la Aston Villa, scor 5-1, şi pare o echipă chiar mai puternică decât anul trecut, când a terminat pe locul 3.

Echipa lui Eddie Howe n-a mai pierdut acasă din luna mai, 0-2 cu vicecampioana Arsenal, iar jucătorii importanţi aduşi în această vară, Sandro Tonali de la Milan, Harvey Barnes de la Leicester şi Tino Livramento de la Southampton, par că s-au integrat perfect.

În sezonul precedent, Manchester City şi Newcastle United au remizat în tur, pe Etihad Stadium, scor 3-3, după ce „coţofenele” au condus cu 3-1, în timp ce, în retur, pe St. Jame’s Park, „cetăţenii” s-au impus cu 2-0.

Superbet oferă cota 1,47 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul Manchester City - Newcastle United.

Manchester City vs Newcastle United PsF1
Cotă 1,47

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !