Scandal în echipa feminină a lui PSG: Fotbalistă arestată pentru un atac asupra unei coechipiere

Scandal în echipa feminină a lui PSG: Fotbalistă arestată pentru un atac asupra unei coechipiere

Aminata Diallo, mijlocaș al echipei feminine PSG, a fost arestată de poliția franceză în cadrul unei anchete privind un atac asupra unei colege de echipă pe 4 noiembrie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Diallo, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată miercuri dimineață.

Internaționala franceză jucase marți în victoria cu 4-0 a lui PSG în fața lui Real Madrid în Liga Campionilor.

Într-o declarație, clubul a precizat că lucrează cu poliția "pentru a face lumină asupra faptelor". Pe lângă faptul că a condamnat cu fermitate "violența comisă", clubul a mai adăugat că "a luat toate măsurile necesare pentru a garanta sănătatea, bunăstarea și siguranța jucătoarelor" de când a avut loc atacul.

Presa din Franța sugerează că jucătoarea agresată a fost Kheira Hamraoui, care ar fi fost scoasă din mașină de doi indivizi mascați care au lovit-o în zona picioarelor după o petrecere ce a avut loc pe 4 noiembrie, potrivit BBC. Diallo este suspectată că ar fi plătit atacatorii.

Jurnaliștii francezi de la L'Equipe susțin că se explorează și pista unei rivalități interne între Diallo și Hamraoui. Sportiva agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital și nu a putut juca meciul contra lui Real Madrid.

Diallo, care a fost selecționată de șapte ori în naționala Franța, s-a alăturat echipei PSG în 2016 și a avut peste 60 de apariții pentru club. Ea a fost împrumutată la Atletico Madrid în sezonul trecut.​

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”