Sepsi a anunțat antrenorul pentru noul sezon al Superligii – Obiectivele conducerii

Sepsi a anunțat antrenorul pentru noul sezon al Superligii – Obiectivele conducerii

Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat marți că a ajuns la un acord cu germanul Bernd Storck pentru prelungirea contractului scadent în această vară, iar conducerea are obiective îndrăznețe pentru noul sezon.

Sepsi Sfantu GheorgheFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bernd Storck, încă un sezon pe banca lui Sepsi – Clubul visează la podium în viitorul campionat

La finalul unui sezon în care Sepsi a terminat pe poziția a cincea în play-off, dar a ratat participarea în cupele europene, gruparea din Sfântu Gheorghe i-a prelungit contractul antrenorului Bernd Storck.

„Antrenorul principal Bernd Storck şi-a prelungit contractul cu clubul Seps OSK până în vara anului 2025, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Bernd Storck a fost numit în noiembrie 2023 antrenor principal la Sepsi OSK și de atunci a condus echipa noastră în 23 meciuri oficiale în campionat, 10 victorii, 5 remize și 8 înfrângeri fiind rezultatele obținute.

De asemenea, Sepsi OSK, sub comanda lui Bernd Storck, s-a calificat în play-off și am încheiat sezonul competițional 2023-2024 pe locul 5” – a anunțat Sepsi pe site-ul oficial.

Pentru noul sezon, patronul Laszlo Dioszegi își dorește ca echipa sa să intre în play-off și să se claseze pe podium la final.

„Consider că am făcut o alegere bună în toamnă (n.r. prin aducerea lui Bernd Storck). Este normal să mergem mai departe cu el acum.

Obiectivul este să intrăm în play-off, în sezonul următor. Să vedem câte puncte o să avem. Eu mi-aș dori foarte mult să prindem bronzul, locul trei, dar este foarte dificil.

Așa a fost și anul trecut. Dacă suntem serioși și jucătorii își vor da silința, de ce nu. Eu sunt mulțumit și cu locul patru” – a declarat Laszlo Dioszegi, conform DigiSport.

În vârstă de 61 de ani, Bernd Storck are un CV impresionant. Antrenor secund la Stuttgart, Hertha și Dortmund, germanul le-a pregătit ca principal pe Mouscron, Cercle Brugge și Genk, dar și naționalele din Ungaria și Kazakhstan.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !