Sharapova, intrebata daca a fost supusa la vreun control antidoping in acest an: "Veti afla de la ITF"

Sharapova, intrebata daca a fost supusa la vreun control antidoping in acest an: "Veti afla de la ITF"

Maria Sharapova a fost deranjata de intrebarile jurnalistilor cu privire la numarul de controale antidoping efectuate in acest an. Ea a fost chestionata pe aceasta tema, dupa ce a invins-o, miercuri, cu 6-7 (4), 6-4, 6-1, pe Timea Babos din Ungaria, in doua ore si 20 de minute de joc, in turul al doilea al US Open, informeaza News.ro. Acesta a fost al doilea meci de peste doua ore jucat de rusoaica la Flushing Meadows, dupa cel din primul tur, cu Simona Halep, care a durat doua ore si 44 de minute.

Maria Sharapova, la US OpenFoto: usopen.org

La conferinta de presa, Sharapova a fost intrebata de cate ori a fost controlata antidoping dupa revenirea in competitii, in aprilie.

"La finalul anului, de obicei ITF face aceste anunturi", a raspuns ea, vizibil deranjata, potrivit firstpost.com.

Sharapova a afirmat ca a meritat wild-cardul primit la US Open, tinand cont de modul cum a jucat in meciul cu Simona Halep.

"Cred ca, tinand cont de cum am jucat luni, nu se mai pot pune astfel de intrebari", a declarat rusoaica, intrebata fiind daca a meritat invitatia la ultimul Grand Slam al anului.

In runda a treia a competitiei, Sharapova o va intalni pe americanca Sofia Kenin (locul 139 WTA). Jucatoarea in varsta de 18 ani a invins-o in turul doi pe americanca Sachia Vickery, locul 154 WTA, scor 6-3, 4-6, 7-6.

Sharapova a fost suspendata 15 luni, dupa ce a fost depistata pozitiv cu meldonium la un control antidoping efectuat la editia din 2016 a Australian Open.

S-ar putea sa te intereseze si:

Timea Babos, dupa ce a fost eliminata de Sharapova la US Open: "Cred cu tarie ca e nedrept sa ii acorzi un wildcard Mariei Sharapova"

Sharapova, multumita de evolutia sa din meciul cu Halep: "Faptul ca am reusit sa revin, sa joc astfel, sa inving numarul 2 mondial in primul tur la US Open este extraordinar"

VIDEO US Open: Simona Halep vs Maria Sharapova 4-6, 6-4, 3-6/ Victoria curajului - Halep, eliminata in runda inaugurala

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5