Simona Halep, caracterizată de Gică Hagi: "E matură, puternică și are experiență"

Simona Halep, caracterizată de Gică Hagi: "E matură, puternică și are experiență"

​Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, a urmărit-o pe Simona Halep în primul meci de la Turneul Campioanelor, cu Bianca Andreescu, și a avut numai cuvinte de laudă despre campioana de la Wimbledon. Hagi consideră că Halep este matură, are experienţă şi este puternică din toate punctele de vedere, fiind o sportivă de nivel mondial.

HotNews.roFoto: Hotnews

Hagi a fost întrebat joi, într-o conferinţă de presă, dacă Simona Halep se poate califica în semifinalele Turneului Campionilor, spunând că a văzut doar primul meci al jucătoarei noastre de la turneul de la Shenzhen, victoria în faţa Biancăi Andreescu.

“Am văzut-o foarte bine în primul meci, nu am văzut meciul doi, dacă nu m-am uitat nu a făcut bine. Am văzut-o în primul meci a arătat foarte bine, e puternică, are experienţă, când vorbim de Simona, vorbim de a deveni cea mai bună, adică să câştige. Depinde de ea, depinde de momentul ei, ea deja e un sportiv cunoscut, puternic, la nivelul cel mai înalt, mondial. Aşa că nu mai suntem să vorbim de Simona la început, acum ea e consacrată, experimentată, a devenit şi mai în vârstă puţin faţă de celelalte, are de toate acum. Ea are grijă de ea, ea ştie ce îi trebuie, e matură, e puternică, aşa o văd eu, e puternică din toate punctele de vedere. Tot ce face ea îmi arată un sportiv foarte puternic”, a afirmat Hagi, potrivit News.ro.

Simona Halep va juca vineri, nu mai devreme de ora 14:00, meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Românca o va întâlni pe Karolina Pliskova. Confruntarea va fi transmisă în direct pe HotNews.ro.

Cum arată ultimele meciuri de vineri:

Sofia Kenin - Elina Svitolina

Simona Halep - Karolina Pliskova.

Simona Halep și Karolina Pliskova s-au întâlnit de 10 ori de-a lungul timpului, scorul fiind 7-3 în favoarea sportivei noastre.

În 2019, Simona și Karolina s-au duelat de două ori: 1-1. Victorie Halep la FedCup, meci disputat la Ostrava (6-4, 5-7, 6-4) și succes al cehoaicei la Miami (7-5, 6-1).

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !