Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la  Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
Simona Halep. Foto: IMAGO

Halep revine mai repede Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong: „Mulțumesc pentru wild card”

  • Simona Halep (33 de ani) a anunțat că va reveni pe teren la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong, care va avea loc săptămâna viitoare.

Așteptarea a luat sfârșit pentru Halep. Dubla câștigătoare de Grand Slam a trecut peste toate problemele medicale și se va întoarce pe teren mai rapid decât anunțase inițial.

Senzaționala Jaqueline Cristian o învinge pe  campioana de la Wimbledon  și e în turul trei la WTA Beijing » 4 mingi de meci salvate
Citește și
Senzaționala JaquelineCristian o învinge pe campioana de la Wimbledon și e în turul trei la WTA Beijing » 4 mingi de meci salvate
Citește mai mult
Senzaționala Jaqueline Cristian o învinge pe campioana de la Wimbledon și e în turul trei la WTA Beijing » 4 mingi de meci salvate

Simona Halep va juca la turneul WTA 125 de la Hong Kong

Astfel, Simona a precizat că a acceptat invitația de a participa la turneul WTA 125 de la Hong Kong (30 septembrie - 6 octombrie).

„M-am gândit că este o zi grozavă pentru a vă împărtăși vestea minunată că voi reveni pe teren mai devreme decât mă așteptam.

Voi zbura mâine la Hong Kong pentru a concura la WTA 125 Hong Kong Open. Mulțumesc mult turneului pentru wild card și abia aștept să vă văd pe toți acolo", a declarat Simona Halep.

Deocamdată au fost prezentate doar alte patru jucătoare care vor fi prezente la turneul de la Hong Kong:

  • Qiang Wang (32 ani, #403 WTA, fost #12 mondial)
  • Shuai Zhang (35 ani, #595 WTA, fost #22 mondial)
  • Eudice Chong (28 ani, #350 WTA)
  • Cody Wong (22 ani, #459 WTA).

Halep folosește strategia utilizată recent de jucătoare precum Naomi Osaka și Elina Svitolina, care au participat la competiții mai puțin importante pentru a urca în ierarhia mondială.

Fostul lider WTA anunțase inițial că va reveni în circuit la turneul WTA 250 de la Hong Kong (28 octombrie - 3 noiembrie), pentru care primise un wild card.

Simona Halep a jucat doar două meciuri după ce a scăpat de suspendare

De când și-a ispășit pedeapsa de nouă luni de suspendare în cazul scandalului de dopaj, Simona a evoluat doar în două partide, ambele pierdute.

În martie, Simona a pierdut în turul 1 de la Miami, scor 1-6, 6-4, 3-6, în fața Paulei Badosa.

Două luni mai târziu, Halep s-a retras în primul tur al challengerului de la Paris. A câștigat primul set împotriva americancei McCartney Kessler cu 7-5, dar a abandonat la 2-3 în setul secund.

Așadar, Simona Halep se pregătește de cel de-al treilea său meci din ultimele 25 de luni!

Ultima victorie a Simonei în circuit: pe 17 august 2022, contra rusoaicei Anastasia Potapova, scor 6-4, 3-6, 6-3.

Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui  Răzvan Lucescu  și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Europa League
13:08
Ședință la PAOK înainte de FCSBCe le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Citește mai mult
Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la  Dinamo - Botoșani
Liga 1
14:52
Noapte lungă pe „Arc” Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Cum se simte Emeric Ienei   Sandu Boc  a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Liga 1
12:31
Cum se simte Emeric Ienei Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Citește mai mult
Cum se simte Emeric Ienei  Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la  Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
Tenis
13:39
Halep revine mai repede Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong: „Mulțumesc pentru wild card”
Citește mai mult
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere  suspendarea  liderului ATP pentru 1-2 ani
Tenis
14:14
WADA, apel la TAS în cazul Sinner Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Citește mai mult
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat  pe lângă capul  „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Liga 1
00:10
Porți închise la Derby de România? Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru  a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
Liga 1
09:05
Opruț, „așteptat” de Vădana Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna: „Sunt ferm convins”
Citește mai mult
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna : „Sunt ferm convins”