SuperLiga: FCSB vs Poli Iaşi - Ora revanşei după eliminarea din Europa

SuperLiga: FCSB vs Poli Iaşi - Ora revanşei după eliminarea din Europa

FCSB - Poli Iaşi, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul României, este programat duminică, 20 august, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB, eliminată din Europa, dar cu victorii pe linie în campionat, şi Poli Iaşi, una dintre cele trei echipe nou promovate, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 6-a din Super Liga.

FCSB are 12 puncte acumulate în cele patru meciuri disputate până acum (şi l-a amânat pe cel cu Hermannstadt, din deplasare, din etapa a 5-a) şi poate reveni pe locul 1 cu o victorie în faţa lui Poli Iaşi (actualul lider este Universitatea Craiova, cu 14 puncte din şase meciuri).

Între timp, FCSB a fost eliminată în turul al treilea preliminar din Conference League de Nordsjaellansd, după 0-0 la Bucureşti şi 0-2 la Farum, în Danemarca, astfel că se va concentra de acum înainte doar pe cele două competiţii interne, SuperLiga şi Cupa României.

După ieşirea din Europa, FCSB a rămas fără trei fotbalişti, Malcom Edjouma (plecat la Bari), Andrei Cordea (înţeles deja cu o echipă din Golf) şi Valentin Gheorghe (pus oficial pe lista de transferuri), dar la meciul cu Poli Iaşi este aşteptat debutul lui Siyabonga Ngezana, fundaşul central sud-african adus de la Kaizer Chiefs pentru 600.000 de euro.

"Nu se pune problema să schimb antrenorul. Batjocoresc echipa? E pe locul 1, are patru victorii din patru meciuri! Nu se pune problema de schimbare a antrenorului! Îmi place ce joacă echipa", a declarat Gigi Becali, referitor la zvonurile legate de o eventuală demitere a lui Elias Charalambous.

Poli Iaşi are doar trei puncte după primele cinci etape, acumulate după victorie surprinzătoare de pe terenul campioanei Farul, şi vine în Capitală după două eşecuri consecutive, 0-1 în deplasare cu UTA şi 1-4 acasă cu Universitatea Craiova.

Startul sub aşteptări de campionat a produs un adevărat cutremur la nivelul lotului, opt jucători fiind puşi pe liber: Sorin Şerban, Dumitru Celeadnic, Risto Jankov, Cătălin Hlistei, Shayon Harrison, Alexandru Răzvan Mogoş, Christ Kouadio şi Bogdan Istratie.

"Nu trecem nici noi prin cea mai bună perioadă. Jocul ne dă speranţe, dar rezultatele nu sunt conforme cu ce am arătat pe teren. Am avut neşansa să întâlnim echipe cu experienţă, cu maturitate, care au exploatat greşelile noastre. Trebuie să învăţăm din greşeli şi să acumulăm puncte. Nu suntem disperaţi, campionatul e abia la început, clasamentul e strâns", a declarat Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iaşi.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în sezonul regulat din ediţia 2020-2021 a primei ligi, când şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să se impună pe teren propriu, Poli Iaşi în tur, cu 5-2, iar FCSB în retur, cu 3-1.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul FCSB - Poli Iaşi.

FCSB vs Poli Iaşi 1
Cotă 1,42

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !
MÂNDRI DE VOI!   România  e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Nationala
02.07
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Citește mai mult
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1