SuperLiga: Hermannstadt vs Farul - Campioana fără titulari

SuperLiga: Hermannstadt vs Farul - Campioana fără titulari

Hermannstadt - Farul Constanţa, meci contând pentru prima etapă din campionatul României, este programat, sâmbătă, 15 iulie, de la ora 18:30, pe Stadionul Municipal din Sibiu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Hermannstadt şi Farul se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide din runda inaugurală a noii ediţii de campionat, chiar dacă obiectivele celor două echipe sunt diametral opuse.

Hermannstadt a încheiat sezonul trecut pe locul 12 (locul 6 în play-out) după ce a suportat o penalizare de nouă puncte, dar fără această sancţiune ar fi fost la doar un punct de play-out la finalul sezonului regulat.

Echipa antrenată de Marius Măldărăşanu nu a pierdut nici un jucător important în această vară şi şi-a întărit lotul cu nume importante precum Cristian Neguţ (Chindia Târgoviște), Valerică Găman (Universitatea Craiova) şi Ruben Fonseca (Tondela), în timp ce Gabi Iancu a fost păstrat după ce a fost doar împrumutat de la FCU Craiova.

Hermannstadt a efectuat în această vară două stagii de pregătire, unul în Turcia şi unul în România, în care a jucat patru meciuri amicale, o "dublă" pierdută, 0-1 şi 1-2, cu Skhupi (Macedonia), şi două câştigate, 1- 0 cu Şelimbăr şi 5-1 cu Csikszereda.

Farul este deja la al treilea meci oficial al noului sezon, după ce a pierdut Supercupa României, 0-1 cu Sepsi la Ploieşti, şi s-a impus în prima manşă a primului tur preliminar din Liga campionilor, 1-0 la Ovidiu cu Sheriff Tiraspol (returul se joacă marţi, 18 iulie, de la ora 20:00).

Farul a câştigat în premieră titlul de campioană a României sub această denumire (Viitorul are în palmares, tot cu Gică Hagi pe banca tehnică, un campionat - în sezonul 2016-2017, o cupă şi o supercupă), iar în partidele amicale din această vară a pierdut de fiecare dată, 1-2 cu Pogon Szczecin, 0-5 cu Banik Ostrava şi 0-3 cu Warta Poznan.

În această vară, Gică Hagi i-a adus, printre alții, pe Zorhan Bassong, Fabio Vianna (ambii de la FC Argeș), Damien Dussaut (Rapid), Romario Benzar (UTA), Nicolae Carnat (CS Mioveni), Amine Benchaib (Mioveni), Rivaldinho şi Ionuţ Vînă (ambii de la Universitatea Craiova), dar l-a pierdut pe Louis Munteanu, care s-a întors, după împrumut, la Fiorentina.

Gică Hagi a anunţat că va alinia la Sibiu o echipă total diferită faţă de cea de la meciul cu Sheriff Tiraspol: "Cei care au jucat rămân la Constanţa. Mergem cu ceilalţi la Hermannstadt.

Minimum 11 fotbalişti vor rămâne acasă, dar mergem la Sibiu să luptăm, să câştigăm, deoarece avem peste 30 de jucători în lot, vom face o echipă care să lupte şi în campionat".

În campionatul precedent, Farul şi Hermannstadt au remizat în tur, la Ovidiu, scor 0-0, pentru ca, în retur, sibienii să se impună cu 4-0 (ambele meciuri s-au disputat în sezonul regulat).

Superbet oferă cota 1,85 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Hermannstadt - Farul.

Hermannstadt vs Farul X2
Cotă 1,85

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !