SuperLiga: U Cluj vs CFR Cluj - Spectacol de gală pe Cluj Arena

SuperLiga: U Cluj vs CFR Cluj - Spectacol de gală pe Cluj Arena

U Cluj - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul României, este programat luni, 21 august, de la ora 21:30, pe Cluj Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

U Cluj (din 1919) şi CFR Cluj (din 1907), două dintre cele mai vechi echipe ale României, încheie etapa a 6-a din SuperLiga cu un derby de tradiţie al fotbalului nostru (primul duel direct a avut loc în 1920, iar prima confruntare în eşalonul de elită, în 1947).

U Cluj este neînvinsă de trei etape, în care a bifat o victorie, 4-3 cu FCU 1948 Craiova (d), şi două remize, 1-1 cu Dinamo (a) şi 1-1 cu Oţelul (d), şi a strâns şase puncte în cele cinci partide disputate în actuala ediţie de campionat.

După ce au jucat primele două meciuri de pe teren propriu la Mediaş, pe Stadionul Gaz Metan, "şepcile roşii" revin pe Cluj Arena chiar la derby-ul cu marea rivală din oraş (stadionul a fost ocupat de festivalul Untold, după care s-a schimbat gazonul).

Între timp, Anton Petrea a fost confirmat în funcţia de antrenor principal al lui U Cluj, după mai multe discuţii legate de o eventuală înlocuire a sa, unul dintre numele vehiculate pentru preluarea echipei fiind cel al lui Marius Şumudică.

"Eu dau socoteală clubului. Dacă lumea nu e mulţumită de mine, mă poate schimba. Am discutat cu conducerea şi mi-a spus ca eu să merg înainte, indiferent de rezultatul meciului cu CFR Cluj", declarat Anton Petrea.

CFR Cluj are şapte puncte şi vine după două înfrângeri, 1-2 cu Adana Demirspor în turul al doilea preliminar din Conference League şi 0-1 cu FCSB în SuperLiga, în condiţiile în care meciul din etapa a 5-a cu Sepsi, de acasă, a fost amânat.

"E un meci important, n-am mai jucat de ceva timp, am avut timp să ne recuperăm în ultimele două săptămâni. Am lucrat în această perioadă pentru jocul cu U Cluj. Îi respect pe cei de la U Cluj, dar vrem să câştigăm şi sunt încrezător în forţele noastre", a declarat antrenorul echipei din Gruia, Andrea Mandorlini.

În campionatul trecut, cele două echipe s-au întâlnit în sezonul regulat, iar CFR Cluj s-a impus de fiecare dată în faţa lui U Cluj, 2-1 în tur, în deplasare, şi 4-0 în retur, acasă, iar în meciul din Cupa României, disputat în faza grupelor, s-a înregistrat o remiză, scor 1-1, pe Cluj Arena.

Superbet oferă cota 1,28 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul U Cluj - CFR Cluj.

U Cluj vs CFR Cluj X2
Cotă 1,28

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !
MÂNDRI DE VOI!   România  e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Nationala
02.07
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Citește mai mult
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1