Conflict deschis Mutu l-a acuzat pe Rednic de „lipsă de profesionalism”. „Puriul” i-a răspuns: „ N-am de ce  să-mi cer scuze”
Mircea Rednic. Foto: Sportpictures

Conflict deschisMutu l-a acuzat pe Rednic de „lipsă de profesionalism”. „Puriul” i-a răspuns: „N-am de ce să-mi cer scuze”

  • Mircea Rednic (62 de ani) și Adrian Mutu (45 de ani) se află în conflict public.
  • Rednic a criticat performanțele lui Mutu ca antrenor și a refuzat să-și ceară scuze atunci când Mutu l-a acuzat de lipsă de respect.
„Doar naivii cred” Ioan Ovidiu Sabău  infirmă  zvonul că are salariu mare: „Ar fi extraordinar, dar nu câștig atât”
Citește și
„Doar naivii cred”Ioan Ovidiu Sabău infirmă zvonul că are salariu mare: „Ar fi extraordinar, dar nu câștig atât”
Citește mai mult
„Doar naivii cred” Ioan Ovidiu Sabău infirmă zvonul că are salariu mare: „Ar fi extraordinar, dar nu câștig atât”

În contextul căutării unui nou selecționer pentru echipa națională de fotbal a României, Mircea Rednic și Adrian Mutu s-au angajat într-un schimb de replici.

Dialogul de la distanță a început după ce Adrian Mutu a fost menționat ca posibilă opțiune de către Federația Română de Fotbal (FRF) pentru postul de selecționer:

Oamenii au avut rezultate și ei decid, ei răspund. Dar mai mult ca sigur vor alege un antrenor pe plăcerea lor. Niciodată n-am fost frustrat. Sunt câțiva care nu mă acceptă acolo. Luat ca performanțe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo. Vine un antrenor care acceptă sfaturile lui Stoichiță Mircea Rednic pe 30 iulie

Răspunsul lui Mutu la această declarație a fost: „lipsă de respect, profesionalism, colegialitate și diplomație!”.

Rednic nu consideră necesare scuzele

Rednic, antrenor la UTA Arad și fost jucător de marcă, a reiterat azi că nu consideră că Adrian Mutu se poate compara cu el în ceea ce privește realizările ca antrenor.

„Luat ca performanțe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo”, a spus Rednic la conferința de presă de azi.

De asemenea, Rednic a menționat că nu consideră că ar trebui să-și ceară scuze pentru opinia sa, subliniind că a vorbit bazat pe „statistici”.

„Am spus doar că nu se poate compara cu mine. E un lucru realist. Vorbesc ca antrenor. Nu știu de ce l-a deranjat. Mi-a trimis un mesaj și mi-a zis că e lipsă de respect. N-a fost lipsă de respect!

Statistica arată că nu se poate compara cu mine încă. El e mai tânăr, are tot viitorul în față. I-am și transmis că îi doresc să aibă mai multe performanțe decât mine.

N-am de ce să-mi cer scuze. Eu am spus ceea ce cred și am vorbit pe acte. Ați mai înflorit voi, dar asta e altceva”, a spus Rednic.

Mutu răspunde la critici: „Lipsă de respect și profesionalism”

Mutu argumentase în replica sa pentru antrenorul de la UTA Arad că, deși este mai tânăr și cu mai puțină experiență comparativ cu Rednic, consideră că este important să existe respect reciproc între colegii antrenori.

„I-am trimis mesaj. Mi-a și răspuns. A zis că se referea la antrenori acum. Înțeleg că e mai bătrân decât mine. A câștigat campionatul, e de 20 de ani antrenor, eu sunt doar de șase.

Dar nu îi dă niciun drept să aibă lipsă de respect, profesionalism, colegialitate și diplomație. I-am spus lucrurile astea în față, i le spun și public. Cred că între noi, colegii antrenori, trebuie să existe diplomație”, declarase Adrian Mutu ieri, pentru fanatik.ro.

Faptul că numele meu se află pe această listă, trebuie să spun că nu e vina mea. Faptul că ție nu îți convine că numele meu e acolo nu e vina mea Adrian Mutu

TELEVIZARE România - Lituania   Cine transmite  revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
Nationala
08.09
TELEVIZARE România - Lituania Cine transmite revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
Citește mai mult
TELEVIZARE România - Lituania  Cine transmite revenirea lui Mircea Lucescu acasă, după 38 de ani + „Zidul Galben” pe Ghencea
„Îl invidiez pe Lucescu!”  Cornel Dinu, aflat în spital,  vorbește cu emoție  despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Nationala
16:10
„Îl invidiez pe Lucescu!” Cornel Dinu, aflat în spital, vorbește cu emoție despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Citește mai mult
„Îl invidiez pe Lucescu!”  Cornel Dinu, aflat în spital, vorbește cu emoție despre revenirea lui Il Luce pe banca naționalei
Cerere respinsă  Dinamo a fost refuzată de LPF
Liga 1
13:33
Cerere respinsă Dinamo a fost refuzată de LPF
Citește mai mult
Cerere respinsă  Dinamo a fost refuzată de LPF
Oficial  UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat  premiul Puskas  pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019 
Liga 1
14:53
Oficial UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019
Citește mai mult
Oficial  UTA Arad a transferat fotbalistul care a luat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol din lume, în 2019