Încrezător  Antrenorul lui LASK Linz a găsit punctele forte ale FCSB-ului: „Sunt  jucători de instinct ” + Nu se gândeşte la Conference League
Thomas Darazs. Foto: Imago

Încrezător Antrenorul lui LASK Linz a găsit punctele forte ale FCSB-ului: „Sunt jucători de instinct” + Nu se gândeşte la Conference League

  • Thomas Darazs (46 de ani), antrenorul celor de la LASK Linz, vorbește despre punctele forte ale FCSB-ului înaintea meciului din play-off-ul Europa League.
  • Meciul tur dintre LASK Linz și FCSB este programat joi, la ora 20:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Voyo.
O viață pentru fotbal   Claudiu Keșeru , interviu pentru GOLAZO.ro: „Naționala mi-a adus mândria de copil! Aia de la 9-10 ani”
Citește și
O viață pentru fotbal Claudiu Keșeru, interviu pentru GOLAZO.ro: „Naționala mi-a adus mândria de copil! Aia de la 9-10 ani”
Citește mai mult
O viață pentru fotbal Claudiu Keșeru , interviu pentru GOLAZO.ro: „Naționala mi-a adus mândria de copil! Aia de la 9-10 ani”

Thomas Darazs, antrenorul echipei LASK Linz, a vorbit miercuri, într-o conferință de presă, despre punctele forte ale FCSB-ului, echipă cu care se va întâlni în prima manșă a play-off-ului Europa League.

„Au o condiție fizică foarte robustă, sunt foarte prezenți în joc și au foarte multe calități individuale. Jucătorii de la FCSB sunt jucători de instinct, adică aceia cu care îți este foarte greu să te aperi, pentru că sunt foarte spontani. Trebuie să fim foarte atenți.

Dacă vom profita de ocaziile avute, atunci va trebui să fim mai puțin atenți la ce face adversarul. Sigur, asta nu înseamnă că vom neglija adversarul”, a spus antrenorul echipei din Austria.

Antrenorul lui LASK nu crede că sunt favoriți în fața FCSB-ului

Întrebat dacă LASK este favorită, având în vedere că joacă prima manșă pe teren propriu, Darazs a evitat să facă o astfel de afirmație:

„Având în vedere că returul va fi în deplasare, nu ne face neapărat viața mai ușoară. Ne așteptăm să întâmpinăm acolo un grup de suporteri absolut fanatici.

Avem însă încredere în puterile noastre, ne vom strădui și trebuie să evităm greșelile din primele partide”.

  • Turul: LASK - FCSB, mâine, 22 august, ora 20:00
  • Returul: FCSB - Lask, joi, 29 august, ora 21:30
44 de milioane
de euro valorează lotul LASK, comparativ cu 35,3 milioane al lui FCSB

Diferențele dintre Liga 1 și campionatul Austriei

În ceea ce privește diferențele dintre campionatele României și Austriei, Darazs a menționat că nu este ușor de făcut o comparație directă.

Diferența dintre campionatul României și cel al Austriei? O întrebare dificilă. Nu sunt o persoană care să se uite în fiecare săptămână la toate meciurile, dar pot spune că FCSB este foarte, foarte bună, un adversar solid, care cel mai probabil va lupta să intre în primele șase. FCSB are jucători foarte buni din punct de vedere individual Thomas Darazs

LASK nu se gândește la Conference League

În final, antrenorul lui LASK Linz și-a exprimat dorința de a ajunge în grupele Europa League, subliniind că echipa sa nu se gândește momentan la varianta Conference League.

„Vrem să ajungem în Europa League. Deocamdată nu ne gândim la Conference League. Ne gândim strict la Europa League.

Dacă vom ajunge în Conference, ne vom strădui să mergem cât mai departe, însă prioritatea numărul unu este Europa League”, a mai spus Darazs.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5