Nu se teme de FCSB   Antrenorul lui LASK Linz, încrezător înainte de „dubla” din play-off-ul  Europa League : „Nu avem de ce să ne ascundem”
Thomas Darazs. Foto: IMAGO

Nu se teme de FCSB Antrenorul lui LASK Linz, încrezător înainte de „dubla” din play-off-ul Europa League: „Nu avem de ce să ne ascundem”

  • Thomas Darazs (46 ani), antrenorul echipei LASK Linz, s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi în meciul pierdut în fața celor de la RB Salzburg, scor 0-1, în etapa a treia din campionatul Austriei.
  • Tehnicianul austriac a afirmat că echipa sa are așteptări mari de la „dubla” cu FCSB, având în vedere prestația solidă din partida disputată împotriva vicecampioanei Austriei.
  • LASK Linz - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe platforma Voyo.

Singurul gol al partidei de sâmbătă seara a fost înscris de Moussa Kounfolo Yeo, în minutul 64.

„E plin de brazilieni”  Dan Petrescu crede că CFR are o misiune mai dificilă decât FCSB: „ LASK Linz  nu părea o echipă de speriat”
Citește și
„E plin de brazilieni” Dan Petrescu crede că CFR are o misiune mai dificilă decât FCSB: „LASK Linz nu părea o echipă de speriat”
Citește mai mult
„E plin de brazilieni” Dan Petrescu crede că CFR are o misiune mai dificilă decât FCSB: „ LASK Linz nu părea o echipă de speriat”

Thomas Darazs, antrenor LASK Linz: „Nu avem de ce să ne ascundem de FCSB”

„Dacă o provoci pe Salzburg, care încă pretinde că este de departe cea mai bună echipă din Austria, pe stadionul ei, să ai mai mult mingea, mai multe șuturi pe poartă, te poți aștepta la multe. Sigur, după meci poate vorbim la cald, dar cred că meritam măcar un egal, dacă nu o victorie.

Dacă am reușit o astfel de prestație în fața lui Salzburg, atunci nu avem de ce să ne ascundem în următoarele două meciuri.

În anumite momente ar fi fost bine dacă dădeam ultima pasă mai cinic și să nu mai avem emoții în fața porții. Trebuie să punem mingea în plasă, în loc să tragem în ea cu 200 km/h”, a declarat Darazs, potrivit ligaportal.at.

  • Cum a arătat LASK Linz în meciul cu RB Salzburg: Lawal - Bogarde (Boateng '82), Ziereis, Smolcic, Bello - Jovicic (Talovierov '46), Horvath, Usor (Tibidi '82), Zulj, Pintor (Taoui '69) - Ljubicic

Darazs, despre locul din campionat: „Avem prea puține puncte pentru jocul pe care îl practicăm”

LASK a adunat doar 3 puncte după 3 etape (se află pe locul 8, dintr-un total de 12 echipe), însă Darazs crede că echipa sa a demonstrat că merită mai mult.

„Am văzut o performanță bună din partea băieților. Cred că am fost cel puțin egali cu ei. Băieții mei au primit și multă apreciere din partea fanilor. Asta spune multe. Nu se întâmplă des să fii atât de apreciat de fani după o înfrângere.

Avem prea puține puncte pentru jocul pe care îl practicăm. Sunt puțin dezamăgit de rezultat. Eu stau în spatele băieților mei ca un zid. Avem o călătorie și acesta este doar începutul”, a mai afirmat antrenorul austriac.

Părerea expertului: „LASK va crea o mulțime de ocazii”

Thomas Silberberger, expert Sky, a oferit mai multe detalii despre echipa austriacă: „În termeni de rezultate, au reușit foarte puțin. În termeni de joc, au făcut multe. Ceea ce le lipsește este executantul absolut. Ljubicic pare ieșit din formă, inhibat.

Maximilian Entrup este undeva în poziția de așteptare. Va fi interesant să vedem ce se va întâmpla în continuare cu LASK. Cred că vor rămâne fideli stilului lor de joc în următoarele săptămâni și vor crea o mulțime de ocazii. Au calitatea necesară. Cred că LASK va urca relativ repede în clasament”.

Starul Jerome Boateng a debutat la LASK Linz

Jerome Boateng (35 ani), dublu câștigător al Ligii Campionilor cu Bayern Munchen și campion mondial cu naționala Germaniei, a debutat sâmbătă în tricoul lui LASK Linz: a intrat pe teren în minutul 82, în locul lui Bogarde.

Fundașul a fost transferat în această vară de la Salernitana, formație pentru care a jucat aproximativ 370 de minute în 2024.

Pe lângă accidentările care l-au ținut departe de teren, Boateng a avut probleme și în viața personală. Mama sa a dezvăluit în martie că acesta „a agresat femei psihic și fizic ani la rând”.

  • În iulie 2024, Boateng a primit o amendă cu suspendare și un avertisment după ce un tribunal din Munchen l-a găsit vinovat de vătămare corporală premeditată împotriva fostei sale partenere.
  • Fundașul a primit o amendă de 200.000 de euro (5.000 de euro pe zi timp de 40 de zile), care trebuie plătită numai dacă Boateng comite o altă infracțiune.
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5