UEFA a MODIFICAT imnul UCL   Microbiștii au reacționat dur:  „A murit fotbalul”  + „E rău de tot”
Imnul Champions League s-a auzit pentru prima dată în acest sezon în play-off-ul competiției

UEFA a MODIFICAT imnul UCL Microbiștii au reacționat dur: „A murit fotbalul” + „E rău de tot”

  • Imnul Champions League s-a auzit pentru prima dată în acest sezon în play-off-ul competiției, care programează azi patru partide

Înainte de startul meciurilor, organizatorii au pus imnul pe fiecare dintre cele 4 stadioane: la Lubin, la Malmo, la Herning și la Berna.

S-a auzit o versiune actualizată, cu accentul pus mai mult pe partea vocală”, a notat CBS Sports.

Reacțiile microbiștilor: „Mult mai slab decât originalul”

Deși modificarea nu e majoră, suporterii au reacționat imediat pe rețelele de socializare, criticând decizia: „A murit fotbalul”, „E rău de tot”, „Au schimbat orele, acum și melodia, numai decizii proaste”, „E o versiune mult mai slabă decât originalul”, „Până în 2030 n-o să mai rămână nimic din Liga Campionilor pe care o știam noi…”, „Hai cu Superliga”, „Pare o versiune făcută de un fan ca să evite copyrightul de pe YouTube”, „Sper să fie doar o încercare și să revină la cel obișnuit în grupe”.

Meciurile de azi din play-off-ul UCL:

  • Dinamo Kiev - Salzburg (la Lubin)
  • Malmo - Sparta Praga (la Malmo)
  • Midtjylland - Slovan Bratislava (la Herning)
  • Young Boys - Galatasaray (la Berna)

Imnul original al Ligii Campionilor

Imnul UEFA Champions League , intitulat simplu „Liga Campionilor”, este scris de compozitorul englez Tony Britten în 1992 și bazat pe „Preotul Zadok”, al lui George Frideric Handel.

Versurile sunt în cele trei limbi oficiale ale UEFA: engleză, franceză și germană. Refrenul este reprezentat de exclamațiile „Die Meister! Die Besten! Les grandes équipes! The champions!”.

  • Versurile imnului UCL: „Ce sont les meilleures équipes / Sie sind die allerbesten Mannschaften / The main event / Die Meister / Die Besten / Les grandes équipes / The champions / Une grande réunion / Eine große sportliche Veranstaltung / The main event / Ils sont les meilleurs / Sie sind die Besten / These are the champions / Die Meister Die Besten / Les grandes équipes / The champions”
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”