Ungaria, mana cereasca pentru FRF: Vor fi 55.000 de spectatori pe stadion si tot atatia in afara lui

Ungaria, mana cereasca pentru FRF: Vor fi 55.000 de spectatori pe stadion si tot atatia in afara lui

Partidele dintre Romania si Ungaria au fost mereu speciale, indiferent de sportul in care cele doua natiuni s-au duelat. In preliminariile pentru Cupa Mondiala de Fotbal, cele doua tari vecine fac parte din aceeasi grupa (D), spre multumirea oficialilor romani. "Vor fi 55.000 de spectatori pe stadion la Bucuresti si 55.000 de romani in jurul stadionului", a declarat Dumitru Dragomir. "Am avut mereu meciuri grele cu Ungaria", a completat Ionut Lupescu.

Argentina nu mai vine pe National ArenaFoto: AGERPRES

"Este o grupa excelenta pentru Romania, chiar si Olanda poate fi depasita. Dintre toate adversarele din urna aia, chiar este cel mai mic rau. Iar la norocul lui Piti si stiinta lui, se califica sigur. In procente avem 50 la suta sanse pentru primul loc si 50 la suta sanse la locul doi. Trebuie sa fim atenti cu Olanda, chiar ei mi se par cei mai periculosi. Iar la meciul cu Ungaria, va garantez eu, Mitica Dragomir, ca vor fi 55.000 de spectatori pe stadion la Bucuresti si 55.000 de romani in jurul stadionului", a declarat Dumitru Dragomir pentru Mediafax

Ionut Lupescu - Am avut mereu meciuri grele cu Ungaria

"E o grupa destul de echilibrata, spre grea. In istoria duelurilor cu Ungaria am avut mereu probleme chiar daca i-am batut in ultima vreme. Depinde de ce echipa vom avea noi, de ce jucatori vom avea noi. Eu as fi vrut sa jucam cu Anglia. Olanda, nu uitati ca e vicecampioana mondiala, e una dintre cele mai puternice din lume" - Ionut Lupescu, director general FRF (gsptv).

In preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, tricolorii fac parte din Grupa D, alaturi de Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă