US Open: Horia Tecau, calificat si in semifinalele probei de dublu mixt de la Flushing Meadows

US Open: Horia Tecau, calificat si in semifinalele probei de dublu mixt de la Flushing Meadows

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si jucatoarea americana CoCo Vandeweghe s-a calificat in semifinalele probei de dublu mixt la turneul de tenis US Open, ultimul de Grand Slam al anului, marti, la New York, dupa ce a invins cuplul Bruno Soares (Brazilia)/Timea Babos (Ungaria), cu 4-6, 6-1, 10-8, transmite Agerpres.

Horia Tecau Foto: AGERPRES

Tecau si Vandeweghe s-au impus in fata favoritilor numarul patru intr-o ora si 6 minute si-au asigurat un cec de 30.000 de dolari.

La editia de anul trecut, Coco Vandeweghe a jucat finala de dublu mixt la US Open alaturi de compatriotul sau Rajeev Ram.

Tot anul trecut, Tecau si Vandeweghe au pierdut finala de dublu mixt la Australian Open. Horia are un titlu de Mare Slem la dublu mixt, cucerit in 2012 la Australian Open, alaturi de alta americanca, Bethanie Mattek-Sands, si o finala, de asemenea, la Melbourne, jucata alaturi de indianca Sania Mirza.

In semifinale la Flushing Meadows, Tecau si Vandeweghe vor intalni principalii favoriti, Martina Hingis (Elvetia) si Jamie Murray (Marea Britanie), victoriosi cu 6-3, 2-6, 10-8 in sfertul jucat contra perechii Abigail Spears (SUA)/Juan Sebastian Cabal (Columbia).

Tecau s-a calificat si in semifinale la dublu masculin, alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer, dupa 6-1, 6-2 cu Jamie Murray (Marea Britanie)/Bruno Soares (Brazilia).

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia