VIDEO Accidentul lui Michael Schumacher: Concluziile procurorilor

VIDEO Accidentul lui Michael Schumacher: Concluziile procurorilor

Accidentul de schi pe care l-a suferit fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher, in data de 29 decembrie, in Franta, nu a fost cauzat de o incalcare a normelor de siguranta, a declarat, luni, procurorul Patrick Quincy, care a precizat ca acest caz a fost clasat, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu a fost constatata nicio incalcare a normelor. Accidentul s-a produs in zona din afara partiei. Semnalizarea, iluminatul, marcajele si informatiile oferite cu privire la limitele acestei partii erau conforme normelor franceze in vigoare", a declarat Patrick Quincy.

Procurorul a precizat ca procedura de ancheta deschisa la 29 decembrie, cu privire la cauzele si circumstantele accidentului, a fost clasata la 12 februarie.

In cazul in care doreste, familia lui Michael Schumacher poate sa apeleze la justitia civila pentru a ataca decizia Parchetului.

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, pe 29 decembrie 2013. Germanul a fost operat pana acum de doua ori.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia