VIDEO Alaves a fost surclasată de Real Madrid, dar Ianis Hagi a ieșit în evidență - Nota primită de român

VIDEO Alaves a fost surclasată de Real Madrid, dar Ianis Hagi a ieșit în evidență - Nota primită de român

​Deportivo Alaves a pierdut cu 5-0 pe terenul lui Real Madrid (etapa 36 din LaLiga), dar Ianis Hagi a reușit să iasă în evidență pe „Santiago Bernabeu”, la primul meci ca titular după o așteptare de patru luni.

Ianis HagiFoto: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Ianis Hagi, cea mai mare notă de la Alaves după înfrângerea cu Real Madrid

Real, care a primit trofeul de campioană înaintea partidei, a marcat prin Bellingham ('10), Vinicius ('27, '70), Valverde ('45+1) și Guler ('81).

Când scorul era încă 0-0 (minutul 7), Hagi a vrut să-l surprindă pe Courtois cu un șut din propria jumătate de teren, dar a ratat execuția.

Ianis l-a pus de trei ori la încercare pe Courtois ('36, '57 și '61), însă portarul belgian a intervenit de fiecare dată.

Site-ul de specialitate Sofascore i-a oferit nota 7.2 lui Ianis Hagi, cea mai mare de la Alaves. De la Real s-au remarcat Bellingham (10), Courtois (9,8) și Vinicius (9,4).

„Hagi, cel mai bun de pe teren pentru Alaves. Decarul are o prestație foarte bună chiar dacă echipa sa are dificultăți. A fost cât pe ce să înscrie dar Courtois i-a fost nașul. Hagi a căutat un gol spectaculos! Românul a încercat să-l surprindă pe Courtois de la mijlocul terenului, dar fără noroc.

Hagi a încercat un șut pe jos, la colțul scurt, dar portarul a avut un reflex pur și simplu miraculos. Cel mai bun din tot meciul”, au scris jurnaliștii de la AS.com despre evoluția lui Ianis Hagi pe „Santiago Bernabeu”.

În urma acestui rezultat, Real a acumulat 93 de puncte (17 peste rivala Barcelona, locul 2, duel cu Almeria în această etapă), iar Alaves ocupă locul 11 (42 de puncte).

Rezumatul partidei dintre Real Madrid și Alaves:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5