VIDEO Justin Gatlin a obtinut cel mai bun rezultat al anului in proba de 100 m in selectiile americane pentru Rio

VIDEO Justin Gatlin a obtinut cel mai bun rezultat al anului in proba de 100 m in selectiile americane pentru Rio

Sprinterul american Justin Gatlin a imbunatatit cea mai buna performanta mondiala a anului in proba de 100 m, fiind inregistrat cu timpul de 9sec.80/100 (vant +1,6 m/s), duminica la Eugene (Oregon), in cadrul selectiilor americane pentru Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro, informeazaAgerpres.

Gatlin, in varsta de 34 ani, s-a impus in finala in fata lui Trayvon Bromell (9sec.84/100) si a lui Marvin Bracy (9sec.98/100), reusind sa amelioreze cu trei sutimi de secunda performanta pe care o stabilise cu o ora mai devreme, in semifinale, cand a fost cronometrat in 9sec.83/100.

El ii devanseaza in bilantul mondial al anului 2016 pe compatriotul sau Trayvon Bromell (9sec.84/100) si pe francezul Jimmy Vicaut (9sec.86/100).

Gatlin, campion olimpic in anul 2004 la 100 m, va participa la Rio la cea de-a treia Olimpiada din cariera sa, dupa cele din 2004 (Atena) si 2012 (Londra).

Americanul nu a putut participa la JO 2008 de la Beijing din cauza faptului ca efectua o suspendare de patru ani dupa de a fost depistat pozitiv la testosteron in 2006.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”