​VIDEO WTA Madrid: Eugenie Bouchard o elimina pe Maria Sharapova, dupa unul din cele mai spectaculoase meciuri ale anului (Rezultatele zilei)

​VIDEO WTA Madrid: Eugenie Bouchard o elimina pe Maria Sharapova, dupa unul din cele mai spectaculoase meciuri ale anului (Rezultatele zilei)

Locul 60 WTA, Eugenie Bouchard s-a mobilizat exemplar in meciul cu Maria Sharapova, jucatoare din Canada reusind sa o elimine pe rusoaica inca din turul doi al turneului "Premier Mandatory" de la Madrid. Dupa un meci de doua ore si 52 de minute, Genie s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 2-6, 6-4.

Bouchard si Sharapova, la finalul partideiFoto: Captura YouTube

"Nu mi-am schimbat parerea despre ea. Am avut o motivatie suplimentara pentru acest meci. Mai intai pentru ca nu am invins-o niciodata. Dar si tinand cont de circumstante. Inainte de meci, numeroase jucatoare au venit in vestiar si mi-au urat bafta, jucatoare cu care nu vorbesc de obicei. Am primit mesaje de la oameni, care m-au incurajat. Multa lume are parerea mea, dar s-a temut sa o exprime. Voiam sa ma impun nu doar pentru mine, ci pentru toti acesti oameni" - Eugenie Bouchard.

"M-as ingrijora daca as sta aici si as spune ca-s fericita dupa ce am pierdut un meci, indiferent ca este vorba de primul tur sau o finala. Sunt o competitoare. Cand muncesti multe ore pe zi este pentru a castiga meciuri. Nu a fost o zi buna, sunt dezamagita. Dar asta ma va face o jucatoare mai buna. Asa voi castiga mai multe turnee si mai multe Grand Slam-uri" - Maria Sharapova.

Bouchard a fost una dintre cele mai critice jucatoare din circuitul WTA cu privire la revenirea Mariei Sharapova dupa suspendarea pentru dopaj. Canadianca a numit-o "trisoare" pe Masha, adaugand ca rusoaica nu ar fi trebuit sa fie reprimita in sport dupa ce a fost depistata pozitiv.

Turul 2, s-au disputat luni:

Angelique Kerber (1) - Katerina Siniakova 6-2, 1-6, 7-5

Eugenie Bouchard - Maria Sharapova 7-5, 2-6, 6-4

Svetlana Kuznetova (8) - Alison Riske 2-6, 7-6 (11/9), 6-2

Kristina Mladenovic (14) - Lauren Davis 6-3, 1-6, 7-6 (1)

Carla Suarez Navarro - Caroline Wozniacki (10) 6-4, 2-6, 6-2

Lara Arruabarrena Vecino - Barbora Strycova (15) 3-6, 6-3, 6-3

Anastasija Sevastova - Karolina Pliskova (2) 6-3, 6-3

Cine a castigat turneul WTA de la Madrid de-a lungul timpului:

2016 - Simona Halep(6-2, 6-4 cu Dominika Cibulkova)

2015 - Petra Kvitova (6-1, 6-2 cu Svetlana Kuznetsova)

2014 - Maria Sharapova (1-6, 6-2, 6-3 cu Simona Halep)

2013 - Serena Williams (6-1, 6-4 cu Maria Sharapova)

2012 - Serena Williams (6-1, 6-3 cu Victoria Azarenka) - singura editie disputata pe zgura albastra

2011 - Petra Kvitova (7-6(3), 6-4 cu Victoria Azarenka)

2010 - Aravane Rezai (7-2, 7-5 cu Venus Williams)

2009 - Dinara Safina (6-2, 6-4 cu Caroline Wozniacki)

Aici poti citi o ampla prezentare a turneului de la Madrid.

Rezumatul partidei Eugenie Bouchard vs Maria Sharapova:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5