Wimbledon: Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați în sferturi după patru ore și 32 de minute și cinci mingi de meci ratate

Wimbledon: Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați în sferturi după patru ore și 32 de minute și cinci mingi de meci ratate

Perechea formată din Horia Tecău și Jean-Julien Rojer (favoriți 5) a părăsit în sferturi competiția de la Wimbledon, după ce a fost învinsă în cinci seturi, scor 6-4, 3-6, (8)6-7, 6-4, 11-9, de columbienii Juan-Sebastian Cabal și Robert Farah (2). Meciul a durat patru ore și 32 de minute.

HotNews.roFoto: Hotnews

Horia și Jean-Julien au ratat cinci mingi de meci, toate pe serviciul adversarilor (trei la 6-5, două la 7-6). În game-ul al 19-lea al decisivului, cei doi au condus cu 40-15, însă columbienii au reușit patru puncte consecutive și au făcut break-ul decisiv.

Pentru prezența la Wimbledon, Tecău și Rojer vor primi 67.000 de lire sterline.

Pentru un loc în finală, Cabal și Farah se vor duela cu învingătorii meciului Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia, favoriți 8) vs Raven Klaasen/Michael Venus (Africa de Sud/Noua Zeelanda, favoriți 3).

În cealaltă semifinală se vor întâlni perechile Nicolas Mahut/Edouard Roger-Vasseli (Franța, favoriți 11) și Ivan Dodig/Filip Polasek (Croația/Slovacia).

În 2015, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat la Wimbledon primul lor titlu de Grand Slam în această formulă.

Aici poți citi o amplă prezentarea a turneului de la Wimbledon.

Competiția de la "All England Lawn Tennis and Croquet Club" poate fi urmărită în România în direct pe Eurosport (1, 2 și pe Eurosport Player) și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă