​WTA Biel: Sorana Cirstea, eliminata in turul intai de Donna Vekic

​WTA Biel: Sorana Cirstea, eliminata in turul intai de Donna Vekic

Sorana Cirstea (61 WTA) a parasit turneul WTA de la Biel (Elvetia) in primul tur, jucatoarea noastra fiind invinsa in doar o ora si 16 minute de Donna Vekic (Croatia - locul 82 WTA), scor 6-4, 6-1.

Sorana Cirstea (11)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

A fost intalnirea directa cu numarul patru intre Sorana si Donna, scorul fiind 2-2. Jucatoarea noastra va primi 1.925 de dolari si un punct in clasamentul WTA pentru prezenta pe tabloul principal de la Biel.

Aceeasi soarta a avut-o si Monica Niculescu - a fost eliminata, luni, tot in turul intai al turneului elvetian, de Elise Mertens.

Turneul de la Biel se disputa in perioada 10-16 aprilie si face parte din categoria "International". Competitia se joaca pe hard indoor, directorul intrecerii este Lukas Troxler, iar premiile totale sunt in valoare de $226,750. Este editia inaugurala a turneului elvetian.

Cap de serie numarul unu este Barbora Strycova, iar apoi urmeaza Carla Suarez Navarro (2) si Timea Babos (3). Monica Niculescu a fost desemnata cap de serie numarul opt.

Castigatoarea competitiei va incasa 280 de puncte si $43,000, in timp ce finalista va primi 180 de puncte in ierarhia WTA si $21,400.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5