Noul „9” din Giulești Angelescu anunță cine va fi  responsabil cu golurile  la Rapid, după plecarea lui Rrahmani
Albion Rrahmani. Foto: Sport Pictures

Noul „9” din GiuleștiAngelescu anunță cine va fi responsabil cu golurile la Rapid, după plecarea lui Rrahmani

  • Rapid București a confirmat, duminică, plecarea lui Albion Rrahmani (23 de ani) la Sparta Praga.
  • Victor Angelescu (40 de ani), acționarul minoritar al Rapidului, a anunțat că giuleștenii se vor baza în atac pe Borisav Burmaz (23 de ani) și Timotej Jambor (21 de ani), însă va mai fi transferat și un alt jucător.

Rrahmani pleacă de la Rapid după numai un an petrecut în Giulești. Atacantul va semna cu Sparta Praga, formație care a eliminat-o la mijlocul săptămânii pe FCSB din preliminariile Ligii Campionilor, scor 4-3 la general.

Rrahmani, Vândut!   Profit uriaș  făcut de Rapid! Toate detaliile transferului
Citește și
Rrahmani, Vândut! Profit uriaș făcut de Rapid! Toate detaliile transferului
Citește mai mult
Rrahmani, Vândut!   Profit uriaș făcut de Rapid! Toate detaliile transferului

Angelescu: „Rrahmani trebuie să fie suplinit de Burmaz și Jambor. Vom mai aduce un atacant”

Înlocuirea lui Rrahmani va reprezenta o misiune dificilă pentru giuleșteni, însă Angelescu este încrezător că Borisav Burmaz și Timotej Jambor vor reuși să-l facă uitat pe kosovar.

În plus, Rapid va mai transfera un atacant în această vară.

„Rrahmani trebuie să fie suplinit de ceilalți atacanți și ne vom uita să aducem un alt atacant. Dar eu am încredere și în Burmaz, pe care îl știm de anul trecut. Sper ca și Jambor să dovedească.

Avem o listă de jucători la care ne uităm aproape tot timpul. Suntem în căutare de jucători, dar acum nu avem vreo înțelegere cu un alt atacant.

Sunt convins că până se va încheia perioada de transferuri vom aduce un atacant. Pe listă sunt și jucători din România, și din străinătate, dar mai mulți din străinătate”, a declarat Angelescu, la Digisport Matinal.

Din păcate, povestea lui „Lewa” în Giulești se apropie de final, atacantul nostru urmând să plece astăzi din țară pentru a face vizita medicală la o altă echipă. Astfel, Albion nu va mai face parte din lotul Rapidului pentru meciul cu Dinamo, dar, cu siguranță, îi va susține pe băieți de la distanță Rapid București, pe Facebook

Doar două soluții rămase pentru Rapid în atac

După plecarea lui Rrahmani, Rapid mai are doar două variante pentru postul de atacant: Borisav Burmaz (23 de ani) și Timotej Jambor (21 de ani).

Sârbul a marcat 7 goluri, toate în sezonul trecut, în timp ce slovacul a venit în această vară și încă n-a spart gheața în primele patru partide jucate.

Și Hasani (27 de ani) mai poate fi folosit ca vârf împins, însă a reușit să marcheze un singur gol în 22 de meciuri pentru giuleșteni.

18 goluri
a marcat Rrahmani în 28 de meciuri în Liga 1 pentru Rapid

Rapid, profit de 4,4 milioane de euro după afacerea Rrahmani: „Încă suntem pe minus referitor la investiții”

Rrahmani a ajuns la Rapid în august 2023 de la Ballkani pentru numai 600.000 de euro.

Asta înseamnă că în doar un an de zile, „vișiniii” vor obține un profit de 4,4 milioane de euro! Acesta va crește dacă Sparta Praga va reuși să îl vândă în viitor pe kosovar.

Cu toate acestea, Angelescu spune că Rapid e „încă pe minus referitor la investiții”.

„E un transfer important. Nu am vrut să-l lăsăm pe Albion pentru o sumă mică. Știam care e valoarea lui și am ajuns la un consens cu cei de la Sparta Praga.

Au fost negocieri destul de extinse. L-au dorit și cei de la Slavia. Am negociat cu ambele. Am acceptat oferta celei care a oferit suma corectă.

Vă dați seama, era imposibil să refuzăm o asemenea ofertă pentru Rrahmani. E imposibil să ții un jucător în România care valorează 5 milioane de euro.

Eu cred că în continuare avem un anumit deficit, dar în momentul de față e mult mai mic. Chiar dacă l-am vândut acum pe Rrahmani, încă suntem pe minus referitor la investiții”, a mai spus Angelescu.

5.000.000 €
a plătit Sparta Praga pentru a-l transfera pe Albion Rrahmani de la Rapid. Dan Șucu a păstrat și 15% dintr-un viitor transfer
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”